Ζωζώ Σαπουντζάκη: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τη μεγάλη Σταρ-Είναι γεγονός!

Η αγαπημένη Σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, Ζωζώ Σαπουντζάκη, πριν από λίγο βίωσε τη μεγάλη απώλεια της καλής της φίλης, Μαίρης Χρονοπούλου . Ωστόσο, πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκαν κάποια πολύ ευχάριστα νέα για εκείνη, που αφορούν την καριέρα της.

Τα ευχάριστα νέα για την Ζωζώ

Μια άκρως απολαυστική συζήτηση χάρισε στους τηλεθεατές της ΕΡΤ η εκπομπή “Στο Κέντρο” του Γιώργου Κουβαρά, με καλεσμένους την αειθαλή και πάντα απαστράπτουσα Ζωζώ Σαπουντζάκη και τον Άγγελο Παπαδημητρίου.

Αφορμή; Η παράσταση «Οι Απάχηδες των Αθηνών» στο θέατρο Ολύμπια ,όπου όταν ο Άγγελος Παπαδημητρίου προαναγγέλλει το «νέο ταλέντο, και βλέπουν την Ζωζώ, γίνεται χαμός από κάτω».

Οι δύο τους έχουν μια δυνατή σχέση αγάπης. «Είναι φίλος μου», λέει η Ζωζώ. Γνωρίζονται πολλά χρόνια και έχουν δουλέψει μαζί αμέτρητες φορές, όμως η παράσταση που ξεχωρίζει η ίδια είναι εκείνη με τον Αττίκ. «Εκεί τον ερωτεύτηκα… με την καλή έννοια», είπε. Η κουβέντα συνεχίζεται με μικρές χαριτωμένες αποκαλύψεις και αναμνήσεις ζωής της “βασίλισσας της νύχτας”.

Η εν λόγω εκπομπή προβλήθηκε πρόσφατα μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού της ΕΡΤ, και τράβηξε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Related posts

Μαθεύτηκε 10 χρόνια μετά για τη Βάσω Λασκαράκη: «Αν δε γουστάρει, κρατάει μια απόσταση που μπορεί να είναι έως…»

Παλιά «καραβάνα» η Καινούργιου: «Όταν κάνεις ντόρο, καλό είναι να μην πηγαίνεις σε εκδηλώσεις»

Αλεν Ντελόν: «Ξερνάω με αυτόν τον κόσμο, φεύγω χωρίς λύπη»