Ζόζεφιν για Νίνο: «Βρίσκομαι στην καλύτερή μου φάση – Δεν κρατάω κάτι κρυφό»

Στο περιοδικό Hello! παραχώρησε συνέντευξη η pop star Josephine και μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή, την μουσική καριέρα αλλά και για την συνεργασία της με τον Νίνο.

Όσα αποκάλυψε

«Βρίσκομαι στην καλύτερη μου φάση προσωπικά και επαγγελματικά. Είναι σημαντικό ότι ο Νίνο κι εγώ είμαστε συνάδελφοι, γιατί υπάρχει περισσότερο κατανόηση μεταξύ μας», ανέφερε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια.
Η Ζόζεφιν και ο Νίνο είναι ένα από τα ζευγάρια της ελληνικής σόου μπιζ που απασχολούν ιδιαίτερα τις ψυχαγωγικές εκπομπές, αλλά και οι δύο κρατούν αρκετά χαμηλό προφίλ, αποφεύγοντας να αναφέρονται στη σχέση τους.

Όσον αφορά τη σχέση της με τραγουδιστή, ανέφερε: «Ζω μια όμορφη περίοδο γενικότερα. Δεν κρατάω κάτι κρυφό απλώς θεωρώ ότι δεν αφορούν και δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο αυτά τα θέματα. Βέβαια ξαφνιάστηκα που κάποιοι μίλησαν γι’ αυτό, καθώς εγώ δεν συνηθίζω να μιλάω για την προσωπική ζωή των άλλων».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η τραγουδίστρια απάντησε για την καθημερινότητα της και τα κοινά στοιχεία με τον σύντροφό της. «Είναι πολύ σημαντικό να έχεις κοινά στοιχεία, κοινά προβλήματα και κοινή καθημερινότητα με τον άνθρωπο σου. Έτσι υπάρχει περισσότερη κατανόηση και δεν χρειάζεται να εξηγείς τα πάντα» δήλωσε η Ζόζεφιν.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του και ο Νίνο κλήθηκε να αναφερθεί στα όσα γράφονται για εκείνον και τη Ζόζεφιν.

Πριν από μερικές μέρες, ο ίδιος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» και απάντησε σε ρεπορτάζ που ήθελε τους δύο καλλιτέχνες να ζουν μαζί σε σπίτι των νοτίων προαστίων.

Ο Νίνο ξεκαθάρισε: «Δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου. Δεν ισχύει, δεν συγκατοικούμε. Διάβασα ότι έχω πάρει διακοσμητή και ότι είναι δίπλα στη θάλασσα. Τίποτα από τα τρία ισχύουν. Γενικότερα δεν συγκατοικώ, το σκέφτηκε κάποιος και το έγραψε. Είμαι καλά. Αυτή τη στιγμή ο γάμος δεν είναι στο μυαλό μου».

Related posts

Σούσουρο με την Πόπη Μαλλιωτάκη: Η βραδινή έξοδος στη Γλυφάδα και το στιλ που τράβηξε όλα τα βλέμματα

Στιγμές χαλάρωσης για τον Στέφανο Κασσελάκη: Μαζί με τον σύζυγο του σε fashion show με επώνυμους καλεσμένους

Ούτε μπότοξ, ούτε πλαστική: Αυτό κάνει η Τόνια Σωτηροπούλου & δείχνει 5 χρόνια νεότερη, η πιο φυσική αντιγήρανση