Ζούσε τρελό έρωτα, το είχαμε ξεχάσει: Ο πασίγνωστος τραγουδιστής που τα είχε η Οικονομάκου πριν τον Μιχόπουλο

Την Παρασκευή 26 Απριλίου, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ανακοίνωσαν την απόφασή τους να λύσουν τον γάμο τους μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας.

Με αφορμή το τέλος της σχέσης τους, θυμηθήκαμε μια προηγούμενη σχέση της Αθηνάς Οικονομάκου με έναν πολύ γνωστό τραγουδιστή, τον Ησαΐα Ματιάμπα.

Η καλλιτέχνις και ο ερμηνευτής συνυπήρξαν ως ζευγάρι για περίπου δύο έτη, χωρίς ποτέ να επιβεβαιώσουν δημόσια τη σχέση τους. Ωστόσο, παρατηρήθηκαν σε πολλές εμφανίσεις μαζί, γεγονός που τους έκανε αναγνωρίσιμους σε ευρύ φάσμα ακροατών και θεατών.

Μάλιστα ο Ησαΐας Ματιάμπα σε συνέντευξή του λίγο καιρό μετά τον χωρισμό τους είχε πει: «Τι είναι “απόλυτος έρωτας”; Να εξαρτάσαι συναισθηματικά από τη σύντροφό σου και να σου βγάλει την ανάγκη να κάνεις οικογένεια, κάποια στιγμή, μαζί της; Αυτό ναι, το έχω νιώσει και μάλιστα πολύ έντονα. Δεν είμαστε μαζί πια με αυτή την κοπέλα, αλλά δεν πειράζει».

Αφού λύθηκε η προηγούμενη σχέση, η Αθηνά Οικονομάκου εισήλθε σε νέο ερωτικό δεσμό με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, ο οποίος κατέληξε σε γάμο μεταξύ τους. Από τον γάμο τους προέκυψαν δύο παιδιά.

Related posts

“Δεν έπεσα από τη σκάλα” Δύσκολες ώρες για την Έλενα Ασημακοπούλου, σοκάρουν οι μελανιές της

Σκυθρωπός και μόνος: Ο άλλοτε γοητευτικός Νικόλαος εμφανίστηκε με το βλέμμα χαμηλά μετά το διαζύγιο

«Το αγόρι μου!» Καμαρώνει τον άντρα της η καλλονή κοπέλα του Nemo που κέρδισε τη Eurovision