Ζωγραφισμένοι τοίχοι, μοιάζει με παιδότοπο: Αυτό είναι το παιδικό δωμάτιο στο σπίτι της Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει κατά καιρούς δείξει διάφορους χώρους από το σπίτι της στο οποίο κυριαρχεί η 70s αισθητική αλλά για πρώτη φορά μας έδωσε μία εικόνα από το δωμάτιο των παιδιών της, του Μάξιμου και της Σιέννας και μοιάζει περισσότερο με έναν πλήρως εξοπλισμένο παιδικό σταθμό.

Ο τοίχος είναι ζωγραφισμένος με όμορφα χρώματα και απεικονίζει ζωάκια και ήρωες των παραμυθιών όπως είναι η κοκκινοσκουφίτσα. Κάτω είναι στρωμένη μία μοκέτα σε πράσινο ζωηρό χρώμα ενώ στη μέση του χώρου υπάρχει ένας πολύχρωμος κοτλέ καναπές και ένα ιδιαίτερο τραπέζι. Το δωμάτιο είναι γεμάτο από παιχνίδια και στο βίντεο τα δύο αδέρφια φαίνεται να τα μαζεύουν. “Πάντα το μάζεμα γίνεται σαν παιχνίδι αλλιώς δεν μαζεύουμε ποτέ”, γράφει στη λεζάντα της η Αθηνά Οικονομάκου.

Related posts

Αυτό δεν ξανάγινε στα 4 χρόνια που παίζει στο Mega – Τα έχασε ο Αδέκαστος

Βαμμένα ροζ μαλλιά και πολλά μούσια, άλλαξε επάγγελμα: Πως είναι σήμερα ο «Χλαπάτσας» 29 χρόνια μετά το τέλος της αγαπημένης σειράς

«Θα σας δείξω εγώ…»: Η θρυλική ατάκα της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά» ξανά ζωντανεύει 29 χρόνια μετά με τον «Χλαπάτσα»