«Ζει σαν βασίλισσα μέσα στη φυλακή»: Προνομιούχα η Ρούλα Πισπιρίγκου, έκανε την αποκάλυψη η συγκρατούμενή της

Για το πώς περνά τις μέρες της στις φυλακές Κορυφαλλού, μίλησε συγκρατούμενή της Ρούλας Πισπιρίγκου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τη Ζήνα Κουτσελίνη. Όπως ανέφερε η ίδια σε τηλεφωνική της συνέντευξη, η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα είναι «μια χαρά, βασίλισσα».

Τι αποκαλύπτει συγκρατούμενή της

«Την έχω δει τη μητέρα από την Πάτρα μια, δυο φορές. Μια χαρά είναι η κυρία… βασίλισσα. Τα θέλει όλα με δίσκους. Ό, τι δεν της αρέσει, της το αλλάζουν. Εμείς είμαστε τα ζώα μέσα στη φυλακή, αυτή είναι κυρία», είπε αρχικά η κρατούμενη. Η ίδια την χαρακτήρισε ψυχρή και όπως είπε, δείχνει να μην την νοιάζει τίποτα.

Αποκάλυψε μάλιστα, με ποια άλλη πολυσυζητημένη κρατούμενη κάνει παρέα μέσα στις φυλακές. «Κάνει παρέα μόνο με τη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό. Μαζί προαυλίζονται, μαζί τρώνε. Φιλίες γενικά δεν κάνει», συνέχισε.

Καταλήγοντας, αποκάλυψε ότι η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα είναι αρκετά ιδιότροπη, ειδικά όσον αφορά στο φαγητό, που τις περισσότερες φορές δεν της αρέσει.

«Ζητάει φαγητά, που θέλει να φάει. Αυτή παραγγέλνει από το καφενείο, δεν παραγγέλνει σαν κι εμάς από την καντίνα. Αν δεν της αρέσει το φαγητό, το γυρίζει πίσω και ζητάει άλλο. Είναι πολύ ψυχρή. Όταν εμείς είμαστε έξω, εκείνη είναι κλεισμένη στο κελί της και βγαίνει όταν μπαίνουμε εμείς στα κελιά μας. Προαυλίζεται μόνο με τη μητέρα της 12χρονης», κατέληξε.

Related posts

Έγινε γνωστό πριν από λίγο: “Έσκασαν” τα δυσάρεστα νέα για την Ελεονώρα Μελέτη, ραγδαίες εξελίξεις

Μακριά μανίκια, κλειστό από παντού: Η Κατερίνα Λιόλου με μια απροσδόκητη εμφάνιση που δεν μας έχει συνηθίσει

Είναι 53, δείχνει κοριτσάκι: 20 χρόνια μετά το Fame Story η Μάρω Λύτρα εντυπωσιάζει ακόμα με την ομορφιά της