Ζαλίζει η χλιδάτη βίλα της κόρης της Λάσκαρη: Η πέτρινη αυλή με πισίνα, το τζακούζι στο μπάνιο & το τεράστιο σαλόνι

Με ποιον μοιράζεται αυτήν την μεγάλη κατοικία;

Πριν από αρκετά χρόνια, η Ζωή Λάσκαρη απεβίωσε, προκαλώντας θλίψη στον χώρο των τεχνών και αφήνοντας πίσω της μια εξαιρετική περιουσία στις κόρες της, τη Μάρθα Κουτουμάνου και τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Η δεύτερη από αυτές κληρονόμησε μια εντυπωσιακή έπαυλη στο Πόρτο Ράφτη, μια από τα τις πιο πολυτελής περιοχές της Αττικής, με το σπίτι να θυμίζει αυθεντικό παλάτι, με μια σκανδαλιστική φωτογραφία να είχε διαρρεύσει από την κηδεία της ηθοποιού.

Η διαμάχη των… απογόνων και ποιος παραμένει στην οικία σήμερα.

Η έπαυλη αυτή, φαίνεται ότι συνέβαλε στη δημιουργία αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο κοριτσιών. Πρέπει όμως να σημειωθεί ότι ο σύζυγος της Λάσκαρη, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, είχε απομακρυνθεί από το δικαίωμά του πάνω στην έπαυλη.

Τον Δεκέμβριο του 2018, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου απέστειλε ένα εξώδικο στη Μάρθα, στο οποίο της ζητούσε να παραδώσει εντός δύο ημερών αντίγραφα των κλειδιών της κατοικίας, ώστε να μπορέσει να την επιδείξει σε ενδιαφερόμενους αγοραστές. Σε διαφορετική περίπτωση, απειλούσε με την αντικατάσταση της κλειδαριάς. Αυτό συνέβαινε επειδή το σπίτι ήταν προς πώληση.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά πολυτελές κατάλυμα στον παραθεριστικό προορισμό του Πόρτο Ράφτη, στο κομψό συγκρότημα “Απολλώνιο”, που απλώνεται γύρω από τον επιβλητικό λόφο του Αγίου Σπυρίδωνα. Αυτή η επιβλητική κατοικία παραμένει ακόμα και σήμερα υπό την κατοχή της Μάρθας, η οποία κατοικεί εκεί μαζί με την αγαπημένη της κόρη, Ζένια, η οποία είναι απόγονος του επιφανούς Βλάση Μπονάτσου.

Related posts

Βαμμένα ροζ μαλλιά και πολλά μούσια, άλλαξε επάγγελμα: Πως είναι σήμερα ο «Χλαπάτσας» 29 χρόνια μετά το τέλος της αγαπημένης σειράς

«Θα σας δείξω εγώ…»: Η θρυλική ατάκα της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά» ξανά ζωντανεύει 29 χρόνια μετά με τον «Χλαπάτσα»

Κωνσταντίνος Μουσούλης: Η Αγγελική Νικολούλη είναι κλασσική Ελληνίδα μάνα – “Τι έφαγες, ντύσου μη κρυώσεις”