Ζαφείρης Μελάς: Η Καριέρα Στη Νύχτα, Το Χαστούκι Στην Πίστα Και Ο Τσακωμός Με Πελάτη

Ζαφείρης Μελάς: Η Καριέρα Στη Νύχτα, Το Χαστούκι Στην Πίστα Και Ο Τσακωμός Με Πελάτη

Ζαφείρης Μελάς: Ο Ζαφείρης Μελάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show». Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε σε άγνωστα περιστατικά που έχει ζήσει όλα τα χρόνια στη νύχτα, περιστατικά για τα οποία ένιωσε ακόμη και φόβο.

Άγνωστα περιστατικά από την παρουσία του στη «νύχτα» στα μουσικά κέντρα, αποκάλυψε ο Ζαφείρης Μελάς καλεσμένος σε εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Αnt1.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε σε ένα συμβάν που ένιωσε φόβο, στο κέντρο Romeo στην Θεσσαλονίκη όπου «είχαν έρθει μία παρέα “καλά παιδιά”».

«Πετάγανε ποτήρια κάτω, γινόταν “πόλεμος” στο μαγαζί. Κατέβηκα από την πίστα, δεν μπορούσα να τραγουδήσω, εξαφανίστηκα. Είχαν ξύλα, ρόπαλα, χωρίς λογική» ανέφερε ο Ζαφείρης Μελάς.

Στη συνέχεια μίλησε για ένα πιο σημαντικό περιστατικό, όταν έφαγε χαστούκι πάνω στην πίστα «την ώρα που τραγούδαγα», όπως είπε.

Ένας πελάτης ζήτησε από τον Ζαφείρη Μελά να πει ένα τραγούδι που δεν το ήξερε. Ο τραγουδιστής ένιωσε προσβολή και βγήκε έξω να τον περιμένει με ένα σίδερο στο χέρι.

«Ντράπηκα. Άφησα το μικρόφωνο και κατέβηκα κάτω. Βγήκα έξω και τον περίμενα, ήταν μεγάλη προσβολή για εμένα. Ήμουν και πιο μικρός. Έλεγα θα κάνω ζημιά. Ήρθε ένας πρώην φουσκωτός και με βρήκε που ήμουν κρυμμένος σε έναν θάμνο με ένα σίδερο στο χέρι, ειλικρινά στο λέω. Και μου λέει “βγες έξω, αυτός είναι αλήτης, εσύ έχεις οικογένεια” και με ηρέμησε και βγήκα. Με έσωσε» είπε χαρακτηριστικά.

Related posts

“Αγκιστράκι!” Διακοπές με τους δύο άντρες της η Κατερίνα Παπουτσάκη σε καταγάλανο προορισμό

Ναταλία Γερμανού: “Κι εμείς ήμασταν κουρασμένοι το 2005 αλλά δεν τολμήσαμε να χασμουρηθούμε”

«Διπλό» το κακό για Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκο Ευαγγελάτο – Πολύ άσχημα τα μαντάτα για το ζευγάρι