Ζαχαράτος για Μπισμπίκη – Βανδή: “Πολλές φορές έχω καταπιέσει τον εαυτό μου να φλερτάρω…”

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τρίτης 21/2 ο Τάκης Ζαχαράτος, με ζωντανή σύνδεση μέσω skype.

Ο γνωστός performer, πήρε θέση για τα αρνητικά σχόλια, που έχουν βγει σχετικά με τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, παίρνοντας ξεκάθαρα θέση υπέρ του ζευγαριού.

Τάκης Ζαχαράτος: Η απάντηση που έδωσε

Όπως είπε αρχικά: «Η μεγαλύτερη ευλογία που υπάρχει στη ζωή και θεραπεύει τα πάντα είναι η αγάπη. Ο έρωτας και η αγάπη για μένα είναι το παν. Και χαίρομαι που βλέπω δύο ανθρώπους ερωτευμένους, δεν συμβαίνει πια εύκολα.

Όσο περνάει ο καιρός συνειδητοποιώ ότι το παλιό μοντέλο του γάμου και της οικογένειας έχει τελειώσει. Η ίδια η εποχή το «κλωτσάει». Κακώς αλλά όλο αυτό βάλλεται. Ζούμε μία εποχή απληστίας και η μαγκιά είναι να περνάς ωραία με τα αληθινά και τα ουσιαστικά».

Στην συνέχεια τόνισε: «Εγώ όταν βλέπω ένα ζευγάρι ερωτευμένο να έχει τα guts να βγει στη σκηνή, να αγκαλιαστεί και να φιληθεί σε μία εποχή που ο έρωτας είναι αποξηραμένος και κρίνεται, για μένα μόνο καλό μπορεί να είναι»

Κλείνοντας ανέφερε: «Επειδή κάνω μία δουλειά που πολλές φορές έχω καταπιέσει τον εαυτό μου να φλερτάρω, να δείξω το ενδιαφέρον μου σε έναν άνθρωπο για να μην πουν και σχολιαστώ… χαίρομαι που η Δέσποινα και ο Βασίλης άφησαν στην άκρη τη δημόσια και έδειξαν την ανθρώπινη εικόνα τους. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα».

Related posts

Έξαλλη με τους followers της η Σούπερ Κική: «Παρατάω το κινητό και σε δύο λεπτά τράκαρα – Φταίτε»

Βαρύ πένθος για την Ιφιγένεια Τζόλα – Δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες, το σπαρακτικό αντίο

Κόλαφος ο Τσαλίκης για Σάττι: “Μια ωραία προσπάθεια από μια ανέτοιμη & λίγο ανώριμη γυναίκα”