Υποκλίνεται ολόκληρη η χώρα: Βάνα Μπάρμπα – Μιμή Ντενίση ποζάρουν χωρίς μακιγιάζ & εντυπωσιάζουν με την ομορφιά τους

Η Μιμή Ντενίση μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που μετρά παραπάνω από 59.000 ακόλουθους μία κοινή φωτογραφία της με την Βάνα Μπάρμπα.

Οι δύο γυναίκες προσπαθούν να βρίσκουν ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους και να περνούν χρόνο μαζί, καθώς τις συνδέει μία φιλία χρόνων.

Για την πρόσφατη έξοδό τους, η Βάνα Μπάρμπα και η Μιμή Ντενίση, επέλεξαν να συναντηθούν σε ένα εστιατόριο για να συζητήσουν, να δοκιμάσουν τα πιάτα και να απολαύσουν ένα καλό κρασί. Η Μιμή Ντενίση που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσίευσε το στιγμιότυπο με την καλή της φίλη και έγραψε ” με την αγαπημένη μου”.


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο φωτογραφικός φακός απαθανατίζει τις δύο σταρ σε κοινή εμφάνιση, καθώς “κρατάει χρόνια αυτή κολόνια”. Παλαιότερα, η Μιμή Ντενίση, η Βάνα Μπάρμπα και οι κόρες τους είχαν απολαύσει ένα γεύμα στο Γκάζι.

Μάλιστα, οι δύο κυρίες της υποκριτικής είχαν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια η μία για την άλλη ανταλλάσσοντας φιλοφρονήσεις.

“Η Βάνα είναι αληθινή, αυτό που είναι το μεγαλύτερο προσόν της. Αν σε συμπαθεί, θα στο δείξει. Αν όχι, πάλι δεν θα στο κρύψει… Κι εγώ είμαι αντίστοιχος χαρακτήρας. Δεν μπορώ την υποκρισία” δήλωσε η Μιμή Ντενίση, ενώ η Βάνα Μπάρμπα τόνισε: “Η Μιμή είναι γεννημένη σταρ! Αυτό που την ξεχωρίζει είναι το οργανωτικό και επιχειρηματικό μυαλό της. Αν την αφήσεις να τα αναλάβει όλα εκείνη, εσύ θα κάνεις διακοπές. Επιπλέον, αυτό που δεν ξέρουν όλοι είναι ότι έχει και έναν άλλο εαυτό, πιο ροκ”.

Related posts

Πήρε θέση ο Λάκης Γαβαλάς για Μαζωνάκη: «Θα πρέπει να το ελέγξω, μου φαίνεται περίεργο, είναι οικογένεια πρότυπο»

Δεν κρύφτηκε ο Ορφέας Αυγουστίδης: Το αποκάλυψε 3 χρόνια μετά – «Ο πρώτος μου φόβος…» (video)

Σε πολύ δυσμενή θέση ο Γιώργος Παπαδάκης: Του έδωσαν τη χαριστική βολή, μετά την αποχώρηση της Αναστασοπούλου