Υπέροχα μάτια και χαμόγελο σαν της μαμάς της: Η «άγνωστη» 49χρονη κόρη της Μαρινέλλας και ο γοητευτικός γαμπρός της

Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια Μαρινέλλα, είναι ένας βράχος για το ελληνικό τραγούδι αλλά και για την μονάκριβη κόρη της που της έχει μεγάλη αδυναμία ενώ σπάνια κάνουν μαζί κοινές εμφανίσεις.

Στα 84 της χρόνια δεν σταματά να κάνει live εμφανίσεις και να μαγεύει τους θαυμαστές της, με την μαγική φωνή της. Ανάμεσα σε αυτούς που την ακολουθούν πιστά στις συναυλίες της, είναι και η κόρη της, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία.

Μαρινέλλα: Η γοητευτική κόρη και ο γαμπρός της

Η Μαρινέλλα έχει μία κόρη, την Τζωρτζίνα Σερπιέρη, η οποία είναι καρπός του έρωτά της με τον επιχειρηματία και πρωταθλητή της ιππασίας, Φρέντυ Σερπιέρη.

Πριν παντρευτεί με τον Τόλη Βοσκόπουλο, η τραγουδίστρια υπήρξε σε σχέση με τον ιταλικής καταγωγής ιππέα για περισσότερο από τέσσερα χρόνια. Οι δυο τους δεν ενώθηκαν ποτέ με τα δεσμά του γάμου και όταν απέκτησαν την κόρη τους, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Όπως είναι λογικό η Μαρινέλλα έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της, η οποία είναι μια πολύ γοητευτική γυναίκα που στηρίζει την μητέρα της και στέκεται στο πλευρό της σε κάθε της βήμα.

Η Τζωρτζίνα Σερπιέρη βρίσκεται συχνά στις συναυλίες της καταξιωμένης τραγουδίστριας άλλοτε μόνη της αλλά και με τον σύζυγό της, Τίμο Δασκαλόπουλο.

Μάλιστα έχουμε δει το ζευγάρι σε κοινές τους εξόδους μαζί με τα παιδιά τους, τα εγγόνια της Μαρινέλλας και φαίνεται ότι είναι μια πολύ όμορφη και δεμένη οικογένεια. Επιπλέον η Μαρινέλλα έχει απαθανατιστεί αρκετές φορές με την κόρη της, αλλά και με τον γαμπρό της, με τον οποίο διατηρεί άψογες σχέσεις.

Δείτε παρακάτω την γοητευτική κόρη και τον γαμπρό

Related posts

“Από την εταιρία μου είναι” Σάρωσε στα μπουζούκια η Τούνη με φόρεμα 45 ευρώ που κολακεύει όλα τα σώματα

Θυμίζουν Ρουβά και Κάτια στο παρελθόν! Το ρομαντικό δείπνο Μάστορα-Γαρυφαλλιάς ντυμένοι στα λευκά

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Ένα παιδί είναι ευτυχισμένο με δύο χωρισμένους γονείς που είναι ισορροπημένοι»