Ξύλινα πατώματα, τεράστια βεράντα: Βγαλμένο από ταινία το σπίτι του Τσιτσιπά στο Μονακό

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο άσσος του τένις είναι από τους αθλητές που ο κόσμος αγαπά να σχολιάζει. Ο ίδιος πολλές φορές έχει προκαλέσει τα σχόλια του κόσμου με τις δηλώσεις του και χαρακτηρίζεται από πολλούς προκλητικός. Ο νεαρός απέκτησε ένα ολοκαίνουργιο σπίτι στο Μονακό και η φωτογραφία που μοιράστηκε με τους φίλους του στα social media είναι πραγματικά το όνειρο όλων.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το χλιδάτο σπίτι του στο Μονακό

Το όνομα του Στέφανου Τσιτσιπά βρίσκεται αρκετά συχνά στο προσκήνιο είτε για λόγω των αγώνων του στο τένις είτε λόγω του έντονου χαρακτήρα του και των τσακωμών του με τον πατέρα και προπονητή του.Αυτή τη φορά, όμως, κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού εξαιτίας μίας ανάρτησής του στο Instagram. Ο διάσημος αθλητής δημοσίευσε, λοιπόν, μία φωτογραφία του μέσα στο ολοκαίνουριο σπίτι του στο Μονακό, το οποίο έχει μία απίστευτη θέα και μία τεράστια βεράντα με ξύλινο πάτωμα για να μπορεί να απολαμβάνει το τοπίο ανενόχλητος και χαλαρός.

«Ένα νέο σπίτι είναι ένα μέρος για να δημιουργηθούν αναμνήσεις και να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του ο 24χρονος.Ο ίδιος πρόσφατα άφησε για λίγο τα courts και γύρισε την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη μαζί με τη σύντροφό του Θεοδώρα Πεταλάς, με την οποία είναι μαζί πολύ καιρό, ωστόσο κρατάνε τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τους είδαμε λοιπόν και σε στιγμές στο Βερολίνο, αλλά και στο Ιόνιο Πέλαγος και συγκεκριμένα στη Ζάκυνθο. Πλέον πάντως έχει επιστρέψει στις προετοιμασίες και στους αγώνες.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Φωτογραφία από το νέο του σπίτι

Related posts

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ξεκίνησε τα μπάνια, έβαλε αποκαλυπτικό μαγιό και μαγνητίζει τα βλέμματα

Κολυμπά στα «λούσα» η Φαίη Σκορδά: Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι της παρουσιάστριας στο Ψυχικό με τη θέα που… «ζαλίζει»

«Έβαλε φωτιά» στη σκηνή του Μάλμε: Σαν άλλη Αμαζόνα η Ελένη Φουρέιρα στην έναρξη του Α΄ημιτελικού του διαγωνισμού