Ξεσπάθωσε ο Περικλής Κονδυλάτος: «Εγώ που μεγάλωσα με ετερόφυλους γονείς μεγάλωσα τέλεια;»

Ξεσπάθωσε ο Περικλής Κονδυλάτος για όσα ακούγονται σχετικά με το επερχόμενο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ρωτώντας στον αέρα αν αυτός που μεγάλωσε με ετερόφυλους γονείς, μεγάλωσε τέλεια.

Ξεσπάθωσε ο Περικλής Κονδυλάτος

«Η σχέση με τον πατέρα μου ήταν λίγο περίεργη, εμείς μέναμε στην Αθήνα ενώ εκείνος δούλευε στην επαρχία, με αποτέλεσμα να μεγαλώσω χωρίς την παρουσία του. Τώρα έχουμε επαφές – δεν είχαμε για κάποιο διάστημα – αλλά τα έχουμε βρει», παραδέχεται ο Περικλής Κονδυλάτος. Ενώ, η Δανάη Μπάρκα τον έβαλε στη θέση του.

«Οι γονείς μου είναι τώρα δύο μεγάλοι άνθρωποι, προσπαθώ να βάζω όποια παράπονα έχω από αυτούς στην άκρη, γιατί δεν ξέρω και πόσο χρόνο έχω ακόμα μαζί τους. Είτε έχουμε περάσει καλά είτε όχι, έχω καταλάβει ότι κάποια στιγμή γινόμαστε οι γονείς μας», προσθέτει αμέσως μετά.

«Το νομοσχέδιο είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα, το οποίο δεν μπορείς να το πιάσεις από μόνο του. Αρχικά δεν έχουμε αποδεχθεί ως κοινωνία τη σεξουαλικότητα των ομοφυλόφιλων, δεν τους έχουμε αποδεχθεί ως κανονικούς ανθρώπους. Αν είχαμε αποδεχθεί ότι έχουν τα ίδια δικαιώματα, δεν θα το συζητούσαμε αυτό τώρα», απαντά ο Περικλής Κονδυλάτος για το φλέγον ζήτημα των ημερών.

«Γνωρίζω ήδη κάποιους ανθρώπους, είναι και από τον χώρο σας και τους ξέρεις όλος ο κόσμος, που είναι ομόφυλα ζευγάρια και έχουν παιδάκια. Έχω δει αυτά τα παιδιά να μεγαλώνουν με πάρα πολλή αγάπη. Εγώ που μεγάλωσα με ετερόφυλους γονείς μεγάλωσα τέλεια;», σημειώνει ο Περικλής Κονδυλάτος επί του θέματος.

Related posts

Μόλις ανακοινώθηκε και ράγισαν καρδίες:Αυτη ειναι η τελευταια επιθυμία της οικογένειάς του Γιάννη Φέρτη -Εκεί θα γίνει η κηδεία του

Σούσουρο με την Ελένη Μενεγάκη: Αποκαλύφθηκε το πραγματικό πρόσωπο της παρουσιάστριας και οι fans τα έχασαν με το μήνυμα πού θέλει να περάσει

Αυτή 33 και αυτός…. : Αυτή είναι η πραγματική διαφορά ηλικίας της Αλεξανδράκη με το σύντροφο της, το ανακοίνωσε με μια τούρτα και ένα πάρτυ