Ξέσπασε σε κλάματα: «Ότι είναι να γίνει, θα γίνει» – Η αποκάλυψη της Ελίζαμπεθ Ελέτσι για τον σύζυγό της λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους

Πριν από λίγες ημέρες και πιο συγκεκριμένα το απόγευμα του Σαββάτου 11/12 η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης παρουσία συγγενών, φίλων και δημοσιογράφων σε ένα παραμυθένιο σκηνικό .

Οι σημερινές δηλώσεις της

Σήμερα, λοιπόν, Τετάρτη 13/12, μέσα από την συχνότητα της εκπομπής Breakfast at Star, προβλήθηκαν κάποιες δηλώσεις που παραχώρησε η μαύρη γαζέλα λίγο μετά το μυστήριο στις οποίες προέβη σε αποκαλύψεις για τον σύζυγό της, σε πράγματα που κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα. Η συγκίνησή της, μάλιστα, ήταν εμφανέστατη την ώρα που είπε πως ο αγαπημένος της την παρομοίασε με την μητέρα του, την μητέρα που έχασε πριν από λίγους μόνο μήνες.

Οι δηλώσεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι
«Είμαι πλέον κυρία Λεμονίδου. Ούτε γω το ‘ξερα αλλά και την μαμά του συζύγου μου την έλεγαν Λεμονίδου, γι’ αυτό και μου είπε «Λεμονίδου». Είμαι τώρα παντρεμένη γυναίκα ενώ πριν ήμουν ελεύθερη Survivor. Τώρα άλλαξαν τα πράγματα. Πραγματικά ήταν έρωτας από την πρώτη ματιά. Ήταν ο τρόπος του, η ευγένεια του, η δοτικότητα του και είχε όλα τα καλά. Όλα έγιναν εξαπίνης, δεν πίστευα ότι εγώ θα παντρευτώ κιόλας. Έλεγα ότι θα μείνω μπακούρι και θα μείνω στο ράφι, μου το έλεγαν και οι φίλοι μου αυτό.

Μου άρεσε που μου είπε ο Νεκτάριος, δυο μέρες πριν από τον γάμο. «Μπορεί ο Θεός να μου πήρε τη μαμά αλλά μου έφερε μια άλλη γυναίκα. Είσαι ίδια η μαμά μου» μου είπε. Εκεί έπεσα, λύγισα αλήθεια. Είναι πολύ καλός άνθρωπος και μου δίνει και χώρο. Είναι πολύ καλός», δήλωσε μεταξύ άλλων εμφανώς συγκινημένη η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Related posts

«Η Μαρίνα σας πήγε τάπα»: Σούσουρο με το νέο τραγούδι της Μαρίνας Σάττι μετά τη Eurovision

“Κλασική ελληνική ομορφιά” Η Δανάη Μπάρκα φόρεσε το πρώτο σορτς του καλοκαιριού και αποθεώθηκε

Κοργιαλάς για Μαρίνα Σάττι: “Το έπαιζε πανκ στη Eurovision αλλά μετά φορούσε ροζ εσώρουχο”