Ξεσπά ο 18χρονος Άγγελος: «Είμαστε νευριασμένοι με τους επιβάτες που μπήκαν στον κινούμενο δολοφόνο»

Ένας από τους επιζώντες των Τεμπών, που βρέθηκε στο μοιραίο τρένο, είναι και ο 18χρονος Άγγελος Τσιαμούρας που μίλησε ζωντανά.

Τα λόγια του στην εκπομπή

«Σήμερα μας έβγαλαν στα κανάλια με τη λέξη ‘υποδεχτήκαμε’. Εμείς δεν υποδεχτήκαμε κανέναν, εμείς πήγαμε εκεί να μοιράσουμε κάποια φυλλάδια που έγραφε μία λίστα 57 ατόμων, γιατί ο καθένας από εκεί ήταν άνθρωπος, είχε μια ιστορία, ένα βιογραφικό»
Στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα φιλοξενήθηκε ο Άγγελος Τσιαμούρας που κατάφερε να επιζήσει από τη τραγωδία των Τεμπών και βοήθησε αρκετούς από τους επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας.Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και την έναρξη του πρώτου δρομολογίου από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, καθώς και την αγανάκτηση που είχαν οι επιζώντες.

Είμαστε νευριασμένοι

«Δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Σήμερα μας έβγαλαν στα κανάλια με τη λέξη ‘υποδεχτήκαμε’. Εμείς δεν υποδεχτήκαμε κανέναν, εμείς πήγαμε εκεί να μοιράσουμε κάποια φυλλάδια που έγραφε μία λίστα 57 ατόμων, γιατί ο καθένας από εκεί ήταν άνθρωπος, είχε μια ιστορία, ένα βιογραφικό. Εμείς αυτό πήγαμε να περάσουμε στον κόσμο και γράψανε αυτοί που γράψανε και δεν ξέρω πώς το έκαναν ότι πήγαμε να τους υποδεχτούμε. Ίσα ίσα είμαστε νευριασμένοι με τους επιβάτες που πήραν αυτόν τον κινούμενο δολοφόνο» είπε αρχικά ο «ήρωας» του μοιραίου τρένου.

«Δημιούργησαν ένα σωματείο που έφτιαξαν ένα δημοψήφισμα για να πολεμήσουμε τους υπαίτιους για όλο αυτό γιατί χρειαζόμαστε υπογραφές για να πάμε σε Διεθνές δικαστήριο. Είμαστε στις 9 χιλιάδες υπογραφές και είναι ξεφτίλα για την Ελλάδα όταν έχει 11 εκατομμύρια. Ελπίζω μετά από αυτό όσο μπορούν να υπογράψουν. Μπαίνουν στο change.org, γράφουν “Τραγωδία – Τέμπη” και θα το βρουν» συμπλήρωσε.

«Θα γίνει στην Αθήνα ένα φιλανθρωπικό ραπ live στις 8 Απριλίου και τα έσοδα θα μοιραστούν στους πληγέντες» κατέληξε.

Related posts

Η Μαρίνα Σάττι “τάπωσε” την Αθηναΐς Νέγκα: Η απάντηση της μετά το σάλο στα MAD VMA

Περήφανος πατέρας ο Γιώργος Βουλγαράκης: Καμάρωσε την κόρη του Παυλίνα πάνω στη σκηνή & δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του

Τράβηξε όλα τα βλέμματα: Υπέρκομψη η Μαρία Ηλιάκη, πήγε σε εκδήλωση με τη φούστα που θα φοράνε όλες το 2024