Ξεσπά η μητέρα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου: «Δεν έχει τίποτα, ούτε λεφτά να μου δώσει…»

Ξέσπασε η μητέρα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου μέσω της εκπομπής «Super Κατερίνα», αναφέροντας πως ο γιος της δεν έχει τίποτα, ούτε λεφτά να της δώσει.

Ξεσπά η μητέρα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου

Η ίδια παραδέχθηκε ότι τα χρήματα από δωρεές μπαίνουν στον λογαριασμό της και πως εκείνη ζει με σύνταξη των 280 ευρώ. Η κα Παναγούλα τόνισε ότι δεν έχει λεφτά ούτε για θερμοσίφωνα και ο γιος της ούτε για βενζίνη και πώς δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν.

«Να ψάξουνε να βρούνε και άμα βρούνε… Η σύνταξή μου εμένα είναι μόνο 280 ευρώ μόνο. Ας ψάξουν να βρούνε αν έχουμε περιουσία να μας τα πάρουνε».

Σχετικά με τα λεφτά που έμπαιναν για τον «Άλλον Άνθρωπο» στον προσωπικό της λογαριασμό – αποκάλυψη που έκανε η κόρη της – η κα. Παναγούλα δήλωσε: «Ναι στον δικό μου πάνε και τα παίρνουμε. Πολλές φορές παίρνει και τη σύνταξή μου αν δεν έχει να βάλει βενζίνη».

Η μητέρα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου είπε χαρακτηριστικά: «Με έχει στεναγχωρήσει. Του το έλεγα θα σου τη φέρουνε. Με τέτοιο αγώνα φωτιές πλημμύρες με όλα. Δεν φοβάται κανέναν. Τι να φοβηθεί εφόσον δεν έχει τίποτα. Έχω να βάλω θερμοσίφωνα δύο χρόνια γιατί δεν έχει να μου δώσει. Ζεσταίνω νερό και πλένω τα πιάτα»

Related posts

Το άγριο κράξιμο του Βασίλειου Κωστέτσου στην Κιμ Καρντάσιαν που κάνει τον γύρω του διαδικτύου

Αύξηση καυσίμων: Πηγαίνει με… άλογο στη δουλειά του επειδή αυξήθηκε η τιμή της βενζίνης

Αποθεώθηκε η Δούκισσα Νομικού: Ξαπλωμένη με μαγιό στην παραλία, άβαφη και χωρίς ρετούς