Ξεσπά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: Είπε όσα δεν τόλμησε κανένας για τη γυναικοκτονία της Κυριακής και την αστυνομία

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου, ξέσπασε, μιλώντας για τη γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής, έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Μιλώντας στο Open, η χαροκαμένη μάνα υπογράμμισε “η Ελένη έφυγε σαν μάρτυρας και άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου και δεν θα επαναπαυτούν μόνο σε αυτή την φρικτή δολοφονία έξω από το ΑΤ. Θα ακολουθήσουν και άλλες δολοφονίες, χειρότερες. Δεν ξέρω ποιο θα είναι το χειρότερο. Μπροστά σε αστυνομικό τμήμα έγινε φρικτή δολοφονία, σφαγιάστηκε ένα κορίτσι; Μου είναι αδιανόητο. Πήγε να ζητήσει προστασία στα όργανα της τάξης, που όταν ορκίζονται, ορκίζονται πίστη, προστασία του πολίτη (…). Και οι αστυφύλακες με τους 9 μήνες εκπαίδευσης, δεν εκπαιδεύονται σωστά. Με τόσους μήνες εκπαίδευσης βάζεις στο αστυνομικό τμήμα 22 ετών, κοπέλα, να προσφέρει τι; Δεν πρέπει να είναι με συναδέρφους, να μαθαίνει;”.

Ερωτηθείσα για το τι σκέφτεται κάθε φορά που ακούει για νέα γυναικοκτονία, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη επεσήμανε “απογοητεύομαι, πληγώνομαι φοβερά και μου επανατραυματίζουν το ίδιο τραύμα που έχει πλημμυρίσει την ψυχή μου και τη ζωή μου. Μου αιμορραγούν την ψυχή και απογοητεύομαι πολύ. Και αυτό το κοριτσάκι όπως κινήθηκε να πάει στο ΑΤ, μου θύμισε πολύ την Ελένη μου, που πήγε μετά τον βιασμό της στο αστυνομικό τμήμα της Ρόδου και ήταν ένας Πατρινός αξιωματικός και αστυφύλακας, που το διώξανε το παιδί μου, αυτοί οι δύο δολοφόνοι της Ελένης. Και όταν έγινε η δολοφονία του παιδιού, αυτοβούλως πήγανε στην ανακρίτρια. Και μετά ήρθαν οι αδιάφθοροι, από την Αθήνα και τα βγήκαν όλα σωστά. Πόσο σωστά τα βρήκανε; Αλλά κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει”.

Για σαθρό σύστημα έκανε λόγο η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη

Και συμπληρώνει η Κούλα Αρμουτίδου “τι έκανε η αστυνομία, πού ήταν η προστασία; Δεν έπρεπε αυτό το κορίτσι να το κρατήσουνε; Δεν πρέπει αυτή η πολιτεία σε τέτοιες περιπτώσεις να πληρώνει ξενοδοχεία; Σε ένα άλλο σημείο, όχι στο σπίτι, στο σπίτι που ξέρει ο κακοποιητής, ο δολοφόνος. Θα έφευγε από κει και θα την εβρισκε στο σπίτι, θα παραβίαζε την πόρτα, τα έμπαινε μέσα με το μαχαίρι και θα την σκότωνε. Αφού τον απέρριψε, θα το έκανε”. “Είναι σαθρό το σύστημα”.

Σχετικά με τη στάση της Πολιτείας αναφερόμενη στο δεύτερο παιδί της και τον «Γολγοθά» που ανεβαίνει, ανέφερε «αναρωτήθηκαν όλοι αυτοί οι σπουδαίοι ηγέτες, οι πολιτικάντηδες πώς ζει αυτό το παιδί; Ας έρθουν να δούνε πώς ζούμε, Δεν υπάρχει ζωή. Δεν μπορώ να ανεχτώ όλη αυτήν την αδιαφορία της Πολιτείας, την ολιγωρία της, την απανθρωπιά της».

Τέλος, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη σημείωσε ότι “ο πρωθυπουργός ήρθε και εγώ αυτό που πρόλαβα να πω ήταν για τους νόμους, την αυστηροποίηση των ποινών. Και μην μου λέτε πως δεν θα επιφέρει αποτελέσματα. Εμένα που με έχουν καταδικάσει σε ισόβια κάθειρξη, που το σπίτι μου είναι η φυλακή μου και το δωμάτιο το κελί μου και πονάω και αιμορραγώ και ζω μόνο με τις αναμνήσεις, με το τότε, τι να σκεφτώ;”.

Related posts

“Είσαι η λιακάδα”: Η Δανάη Μπάρκα με μαγιό που κολακεύει κάθε σιλουέτα είναι η influencer που θα θέλαμε να έχουμε

Περήφανη μητέρα η Κατερίνα Παπακωστοπούλου: Η 18χρονη κούκλα κόρη της, τα χαρμόσυνα νέα & η 1η κοινή φώτο τους

Φάνηκε αυτό που δεν έπρεπε: Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε πανάκριβο φόρεμα αλλά όλοι πρόσεξαν κάτι άλλο στη φωτο