Ξανθομαλλούσα με μεγάλα καταγάλανα μάτια: Η μεγάλη αδερφή της Γαίας Μερκούρη είναι φτυστή εκείνη (photos)

Μεγάλη εξωτερική ομοιότητα έχει η Γαία Μερκούρη με τη μεγάλη της αδερφή, η οποία πριν μερικές μέρες έκλεισε τα 24 της χρόνια.

Advertisement
You can close Ad in 2 s
Στις 15 Φεβρουαρίου, η μεγαλύτερη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Ηλέκτρα, είχε τα γενέθλιά της και η περήφανη μαμά έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να ευχηθεί χρόνια πολλά στην κόρη της.

Survivor 2024 spoiler 22/02: Και δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση μετά την Όλγα – «Διαλύονται» οι Διάσημοι
VIRAL ΕΙΔΗΣΗ
Survivor 2024 spoiler 22/02: Και δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση μετά την Όλγα – «Διαλύονται» οι Διάσημοι
Συγκεκριμένα, η Δωροθέα Μερκούρη δημοσίευσε δύο φωτογραφίες. Η πρώτη από αυτές είναι μία πρόσφατη φωτογραφία της κόρης της, ενώ η δεύτερη είναι παλαιότερη, από την παιδική ηλικία της Ηλέκτρας. Στη δεύτερη φωτογραφία, μάλιστα, η Ηλέκτρα είναι μαζί με την μητέρα της, η οποία την κρατά στην αγκαλιά της. Στη λεζάντα έγραψε: «Χρόνια πολλά Ηλέκτρα μου. Σε λατρεύω».

Δείτε επίσης: Τα μάτια της μαμάς, το χαμόγελο του μπαμπά: Αυτός είναι ο κούκλος γιος της Σοφίας Παυλίδου και του Χρήστου Φερεντίνου (photo)

Την τρυφερή ανάρτηση σχολίασε η μικρότερη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Γαία, η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Γαία έστειλε πολλές καρδιές, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την εξαιρετική σχέση που διατηρεί τόσο με την μητέρα της όσο και με την μεγαλύτερη αδερφή της.

Η Γαία, όμως, δεν περιορίστηκε μόνο εκεί. Έδειξε το πόσο ξεχωριστή είναι για εκείνη η αδερφή της και μέσα από τον δικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας πολλές μοναδικές στιγμές που έχουν περάσει οι δυο τους στα stories της.

Δείτε εδώ τις δύο αδερφούλες

Related posts

Τεράστια βεράντα, τζάκι και δωμάτιο βεστιάριο: Το εντυπωσιακό σπίτι των Παύλου – Χατζίδου που πολλοί θα ζήλευαν

«Καταστραφήκαμε»: Τέλος εποχή για Μενεγάκη – Ματέο, έχασαν τα πάντα από σπίτια και περιουσία

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση ο Γκλέτσος: «Το έκανα γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα…»