Ξανθιά, κουκλάρα! Το Χρυσάνθεμο Του «Κωνσταντίνου & Ελένης» 24 χρόνια μετά είναι η απόλυτη γυναίκα

Το Χρυσάνθεμο ήταν το μωρό που έπαιξε σε ένα μόνο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά.

Ποια ήταν η μικρή εκείνη;

Το μικρό Χρυσάνθεμο του «Κωνσταντίνου και Ελένης» αποτελεί ένα από τα πλέον συζητημένα πρόσωπα της σειράς ολόκληρης, όχι τόσο λόγω της παρουσίας του στο επεισόδιο «Μωρό μου – Μωρό μου εσύ», μα κυρίως λόγω του… θρίλερ που ακολούθησε 20 περίπου χρόνια μετά σχετικά με το ποιο μωρό τελικά το υποδύθηκε.

Η Αναστασία Κοζανίδου-Μέτση έχοντας εμφανιστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές υποστηρίζει πως εκείνη είναι το μωρό που είδαμε στην επιτυχημένη σειρά -δίνοντας μάλιστα και λεπτομέρειες σχετικά με την αμοιβή της αλλά και από τα γυρίσματα, που σαφώς δεν είναι δυνατόν να θυμάται παρά να γνωρίζει από διηγήσεις,-, ενώ από την άλλη, ο κ. Γεράσιμος Μαζαράκης υποστηρίζει πως το Χρυσάνθεμο υποδύθηκε η δική του κόρη, ονόματι Άννα Μαζαράκη.

Τι κάνει σήμερα

Η ίδια η κοπέλα, βέβαια, ουδέποτε έχει εμφανιστεί σε κάποια εκπομπή να δώσει τη δική της εκδοχή γι’ αυτό και δεν έχουμε δει το πρόσωπό της.

Εντέλει, η αλήθεια φαίνεται να βρίσκεται κάπου στη μέση, καθώς σύμφωνα με την Άννα Χατζησοφιά και τον Χάρη Ρώμα, στα γυρίσματα έπαιξαν δύο μωρά, κάτι που επιβεβαιώνει και η 24χρονη σήμερα Αναστασία, η οποία υποστηρίζει πως αντικαταστάθηκε διότι ήταν άρρωστη και δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Το κορίτσι αυτό, σήμερα είναι 24 ετών, ξανθιά και χυμώδης, με την εικόνα της μόνο απαρατήρητη να μην μπορεί να περάσει.

Related posts

Ολόχρυση κουζίνα, πανάκριβοι καναπέδες: Το πολυτελές σπίτι της Μαρίνας Πατούλη, θα το ζήλευε κάθε Βασίλισσα

Λυδία Ευαγγελάτου: Η πανέμορφη κόρη της Τατιάνας, τα παιχνίδια στα χιόνια με τη μαμά και η ομοιότητά τους

Μαρία Τζομπανάκη: Ιδού ο γοητευτικός και νεότερος σύζυγος της 67χρονης «Καλλιόπης» του «Σασμού»