Ξανθιά καλλονή σαν σταρ του Hollywood: Αυτή είναι η σύζυγος του Κώστα Σλούκα που του δίνει δύναμη να βάζει τρίποντα

Τις τελευταίες ώρες, το όνομα του μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού, Κώστας Σλούκας, κάνει το γύρο του διαδικτύου καθώς χάρισε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του την Τετάρτη, με το απίστευτο τρίποντο στην εκπνοή του ματς με τη Φενέρ, για τα πλέι οφ της Euroleague.

Ο 33χρονος άσος είναι ίσως ο κορυφαίος γκαρντ στην Ευρώπη και η συμβολή του στη φετινή εκπληκτική πορεία των “ερυθρόλευκων” είναι κομβική.

Η γυναίκα που βρίσκεται στο πλευρό του

Πίσω από έναν επιτυχημένο άντρα, βρίσκεται πάντα μια έξυπνη γυναίκα, λέει η γνωστή ρήση και στην περίπτωση του Σλούκα η γυναίκα είναι και καλλονή.

Ο Κώστας Σλούκας εδώ και αρκετά χρόνια συμπορεύεται με τη Μαρία Δαρσινού. Το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του τον Ιούνιο του 2021, λίγο πριν φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.


Συγκεκριμένα ο άσος του Ολυμπιακού και η γοητευτική σύντροφός του επισφράγισαν την αγάπη τους, με έναν πολιτικό γάμο που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Γλυφάδας έχοντας στο πλευρό του μόνο λίγους καλούς φίλους και συγγενείς.

Τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς ο Κώστας Σλούκας και η αγαπημένη του Μαρία υποδέχτηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι το οποίο αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα και των δυο.

“Περισσότερα από όσα ονειρευόμουν…” είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Κώστας Σλούκας στην πρώτη ανάρτηση που έκανε με τη νεογέννητη κόρη του.

Η βάφτιση της κόρης τους, έγινε στις 22/9/22. Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία ελάχιστων φίλων και συγγενών στη Γλυφάδα και η βαπτίστηκε με το όνομα Βαλέρια. Στη βάφτιση της μικρής Βαλέριας είχαν δώσει το “παρών” και ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, ενώ από την ομάδα μπάσκετ στην τελετή περευρέθηκαν οι ΜακΚίσικ, Λούντζης, Βεζένκοβ, Λαρεντζάκης, Γουόκαπ, Πρίντεζης και Παπανικολάου.

Λίγους μήνες μετά, στις 14/1/23 στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη ο Κώστας Σλούκας και η Μαρία Δαρσινού πραγματοποίησαν και τον θρησκευτικό τους γάμο.

Ο Κώστας Σλούκας αξιοποιεί κάθε ευκαιρία για να υπενθυμίσει στη σύζυγό του πόσο πολύ την αγαπάει, με τη Μαρία Δαρσινού να εντυπωσιάζει με την εξωτερική της εμφάνιση και την ομορφιά της.

Το ζευγάρι είναι φουλ ερωτευμένο και αυτό φαίνεται και στις αναρτήσεις τους.

Related posts

“Ποδηλατάδα μαζί!” Βόλτα στην Τήνο για τον Πρωθυπουργό μας και τη Μαρέβα, αμέσως μετά το αρνί

Χιλιάδες likes σε λίγες ώρες: Η Αφροδίτη Σκαφίδα δείχνει 1η φορά το πρόσωπο της κόρης και είναι κλώνος του Πύρρου Δήμα

Έχει 2 παιδιά από διαφορετικές γυναίκες: Η κούκλα κόρη & ο γιος του Λευτέρη Σουλτάτου πριν τη Βάσω Λασκαράκη