«Ξαναμπήκα στα παλιά μου παντελόνια»: Απολαυστική Αντιγόνη Κουλουκάκου – Έτσι έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης

Μόλις έναν μήνα μετά τη γέννα, η Αντιγόνη Κουλουκάκου φαίνεται να έχει επανέλθει πλήρως, και όπως εξομολογήθηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Μέσα από μια σειράς με βίντεο που δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες, η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποκάλυψε το μυστικό της, και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τη χαρά της που μπήκε ξανά στα παλιά της παντελόνια.

«Σας δείχνω το skinny μου τζιν, ότι ξαναμπαίνω πάλι στα παλιά μου παντελόνια και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό, ένα μήνα μετά τη γέννηση του γιου μου. Να σας πω κάτι; Είναι φοβερό αυτό το πράγμα που συμβαίνει μέσα μας. Για εννιά μήνες κυοφορούμε ένα παιδί, παίρνουμε όσα κιλά παίρνει η καθεμία, δεν έχει σημασία, και χωρίς τελικά πολλή προσπάθεια, επανερχόμαστε», είπε αρχικά η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Και συμπλήρωσε: «Επειδή είναι λίγο ευαίσθητο αυτό το θέμα, δεν θέλω ούτε να στενοχωρηθείτε, ούτε να απογοητεύεστε όσες ακόμα δεν έχετε χάσει τα κιλά σας. Εντάξει, εγώ είμαι και μια ιδιάζουσα περίπτωση γιατί έχω έναν ψιλόλιγνο σκελετό, μακρύ σκελετό, και δεν πήρα και πολλά κιλά. Πήρα 12 κιλά, 3,5 γεννήθηκε ο γιος μου. Οπότε είναι λίγο φυσιολογικό να επανέλθω στον μήνα επάνω, αλλά χωρίς προσπάθεια, αυτό ήθελα να σας πω».

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου για τον τρόπο που έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης

Με διαφορετικό βίντεο η Αντιγόνη Κουλουκάκου μπήκε σε λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο που έχασε τα κιλά της: «Θα σας εξηγήσω τι εννοώ χωρίς προσπάθεια. Εγώ τα έχασα χωρίς να σκέφτομαι τα κιλά. Κατ’ αρχάς θηλάζω, δε ξέρω αν βοηθάει ο θηλασμός αλλά πολλοί μου έχουν πει ότι θηλάζοντας χάνεις. Μπορεί να ισχύει, μπορεί να μην ισχύει, δεν ξέρω, δεν έχω ρωτήσει ειδικό. Επίσης δε σκέφτομαι τα κιλά, τρώω κανονικά, μπορεί και περισσότερο απ’ όσο έτρωγα, και είμαι πάρα πολλές ώρες μέσα στο σπίτι»

«Δεν αθλούμαι όπως έκανα παλιότερα, δεν έχω βρει ακόμα τους ρυθμούς μου για να το συντονίσω, γιατί προσπαθώ να συντονίζομαι με το μωρό. Προτιμώ τις ώρες που θα πήγαινα γυμναστήριο να το βγάζω βόλτα. Χωρίς άγχος, μη το σκέφτεστε. Κάθε μια από εμάς είναι ξεχωριστή, έχει διαφορετικό σωματότυπο. Είναι άλλα τα κιλά που παίρνει. Εγκυμοσύνη από εγκυμοσύνη είναι διαφορετική».

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου κατέληξε, λέγοντας: «Πάρτε το χρόνο σας. Μην σας πτοεί τίποτα. Μην στεναχωριέστε για τίποτα. Όταν φύγουν έφυγαν, και να μείνει κανένα δεν έγινε τίποτα. Εμένα το στήθος μου είναι αρκετά πλούσιο αυτή τη στιγμή. Δεν θα ήταν κακό να παραμείνει έτσι. Απλά σήμερα χάρηκα, είναι αυτές οι μικρές χαρές της μανούλας που είναι όλη μέρα μέσα στο σπίτι και φροντίζει το μεγαλύτερο θαύμα της ζωής».

Related posts

«Φέρτε πίσω τα γλυπτα μας»: Ο Διονύσης ζαχος μεταμορφώθηκε σε μελινα μερκουρη και συγκίνησε τους πάντες με τα λόγια του

Πέτυχε αυτό που ήθελε: Με «χρυσό» συμβόλαιο στον ALPHA ο Νίκος Μουτσινάς – Αυτή είναι η νέα του εκπομπή

Δάκρυσαν και οι τηλεθεατές: Ο Γιάννης Σεβδικαλής έκανε πρόταση γάμου στη Σοφία Κουρτίδου στον αέρα του “J2US” και όλοι σχολίασαν το ίδιο