«Ξαναχτυπά» ο Νίκος Οικονομόπουλος: Η νέα του δήλωση για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μίλησε στην κάμερα του «Πρωινού» και «ξαναχτύπησε», αναφέροντας για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, πως ό,τι είπε ισχύει και δεν αλλάζει γνώμη.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε στην  κάμερα

«Να σε αγαπάει ο κόσμος είναι σημαντικό. Τι να κάνω; Να μη συνεχίσω; Να σταματήσω;» είπε αρχικά ο Νίκος Οικονομόπουλος. «Είναι τιμή μου αυτό που είπε ο Γιώργος Νταλάρας για εμένα. Είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο της μουσικής, όπως και όλοι οι καλλιτέχνες αυτής της γενιάς» ανέφερε στη συνέχεια.

Όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή, ο Νίκος Οικονομόπουλος απάντησε: «Και να έχω κάτι, δε νομίζω ότι θα προσπαθήσω να το δείξω. Είμαι πλήρης, δε μου λείπει τίποτα. Και ευχαριστώ τον Θεό γι’ αυτό. Έχω την υγεία μου και τη δουλειά μου που την κάνω με πολλή αγάπη».

Όσο για τις αντιδράσεις που προέκυψαν μετά την τοποθέτησή του για το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών, δήλωσε: «Τώρα δε θα ξανακάνουμε αυτή τη συζήτηση. Ήταν μία πάρα πολύ ωραία συνέντευξη με τον Γιώργο Λιάγκα και από ό,τι κατάλαβα, άρεσε και στον κόσμο. Ό,τι είπα, ισχύει. Δεν αλλάζω άποψη! Αυτή είναι η γνώμη μου και μένουμε εκεί».

Related posts

Καλά καλά δεν τα έφτιαξαν και χώρισαν; Πρόωρο τέλος για Βάλια Χατζηθεοδώρου και Νίκο Παππά; Φουντώνουν τα σενάρια

Σφάζει… με το γάντι η Αντωνά: «Εννοείται πως θα μιλήσω…» – «Τελειώνει» τον Σοϊλέδη μετά από όσα μαθεύτηκαν

Πόση ατυχία πια: Κυκλοφόρησαν από το Μάλμε τα άσχημα νέα για την Μαρίνα Σάττι, μία ανάσα πριν τη Eurovision