Ξανά μαζί Σχίζας – Παναγιώταρου μετά την κρίση: Δεν είδαν τις κάμερες, τους τσάκωσαν σε τρυφερές στιγμές

Η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay’s Time, συνάντησε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε και η ίδια στάθηκε μπροστά της για να απαντήσει σε μερικές από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που ήταν επίσης εκεί.

Μία από τις ερωτήσεις αφορούσε την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο να έρθει ένας νέος έρωτας στη ζωή της, καθώς μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα, φαίνεται πως έχει επικεντρωθεί στον εαυτό της και στη δουλειά της.

Η απάντηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για την επανασύνδεση με τον Στάθη Σχίζα

«Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει δεν είναι ο πρώτος μου στόχος, δεν τρελαίνομαι για όλο αυτό», απάντησε χαρακτηριστικά. Επειδή, όμως, κυκλοφορούν κάποια δημοσιεύματα που μιλούν, όχι για έναν νέο έρωτα, αλλά για έναν παλιό, με τις φήμες για την επανασύνδεση με τον νικητή του Survivor 5 να φουντώνουν, η ίδια αντέδρασε: «Υπάρχει αυτή η φημολογία; Γράφτηκε αυτό; Έχει ειπωθεί; Δεν έχει καμιά δόση αλήθειας. Όχι, καμία σχέση».

Μετά το τέλος του βίντεο, όμως, η Μάρτζυ Λαζάρου πήρε τον λόγο αμέσως και είπε όλο νόημα: «Κάποιος ψεύδεται! Εγώ ξέρω όχι ότι είναι μαζί με αυτόν τον άνθρωπο… αλλά ότι έχουν έρθει κοντά, έχουν μία επικοινωνία πάρα πολύ καλή μεταξύ τους. Όχι ότι είναι μαζί…».


Related posts

“27 χρόνια γάμου” Διαζύγιο για την Τζώρτζια Κεφαλά, ανακοίνωσε η ίδια τον λόγο με μια ανάρτηση

2 χρόνια μετά τη Βαλαβάνη: Σε πελάγη ευτυχίας ο Βασάλος, μαθεύτηκαν τα ευχάριστα και όλοι του εύχονται

“Το χάσαμε τελευταία στιγμή” Δύσκολες ώρες για την Μπέττυ Μαγγίρα, τρίτωσε πλέον το κακό