«Βροχή» τα ασημένια μετάλλια στο ευρωπαϊκό κωπηλασίας: Ντούσκος, Μπούρμπου και Αναστασιάδου σήκωσαν ψηλά το εθνόσημο

Μία ημέρα μετά τις «ασημένιες» Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού στο σκιφ ελαφρών βαρών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ουγγαρίας, τη δεύτερη θέση κατέκτησε τόσο ο Στέφανος Ντούσκος στο μονό σκιφ όσο και οι Χριστίνα Μπούρμπου και Ευαγγελία Αναστασιάδου στη δίκωπο γυναικών.

Ο Στέφανος Ντούσκος, ο οποίος ήταν ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο, ήταν δεδομένο ότι θα έπαιρνε μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και απλά απέμενε να φανεί τι χρώμα θα είχε αυτό.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε χρόνο 7:41.36 και τερμάτισε πίσω από τον Γερμανό Ζέιλντερ που έκανε 7:38.47, με την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο να πάει στον Νίλσεν από τη Δανία.

https://exchange.glomex.com/video/v-d0vriummlg7t?integrationId=40599v1wl8reklcn

Embed code

«Ασημένιες» και οι Μπούρμπου – Αναστασιάδου

Το μετάλλιο του Ντούσκου, όμως, δεν ήταν το μοναδικό για την Ελλάδα την Κυριακή (28/4). Στη 2η θέση του βάθρου ανέβηκαν και οι Μπούρμπου και Αναστασιάδου στη δίκωπο γυναικών.

Οι Ελληνίες πρωταθλήτριες, οι οποίες έχουν ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, πήραν το ασημένιο μετάλλιο με χρόνο 8:00.87, με το χρυσό να πάει στις Ιοάνα Βριντσεάνου και Ροξάνα Ανγκέλ από τη Ρουμανία που τερμάτισαν σε 7:52.05.

Related posts

“Αυτό το κόψατε όμως” Δημόσια καταγγελία του Μουρατίδη για το τραγούδι της Eurovision

“Στην αρχή λέω πλάκα κάνεις!” Το επαγγελματικό βήμα της Βίκυς Καγιά μακριά από την τηλεόραση

“Το μάζεψε μετά” Η Φαίη Σκορδά αποκαλύπτει γιατί η Μαρίνα Σάττι πήρε πίσω τα “χασμουρητά”