«Βροχή» οι ευχές: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα ο Γιώργος Καπουτζίδης για την προσωπική του ζωή και όλοι του εύχονται

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλά στην ψυχαγωγική εκπομπή «Breakfast@Star» όπου και αποκαλύπτει ποιο ήταν το πρόσωπο που τον παρότρυνε να κάνει το «coming out».

Τι είπε ο ηθοποιός

«Δεν μιλούσα ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά μου. Ήταν για να μη φέρνω σε δύσκολη θέση τους γονείς μου», αναφέρει, αρχικά, ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος.

«Καταρχάς, ένας λόγος που δεν το έκανα πιο πριν ήταν γιατί δεν ήθελα να φέρω σε δύσκολη θέση τους γονείς μου, δεν ήξερα πώς θα αντιδράσουν. Όταν μου είπαν ότι “είμαστε πάρα πολύ εντάξει πες ό,τι θέλεις”, μετά είχα και εγώ το ελεύθερο» προσθέτει ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Νομίζω ότι με τσίγκλησε ο τότε σύντροφός μου. Μου είχε πει σε κάποια φάση “ναι, αλλά ο δημόσιος λόγος σου δεν συνάδει με το ιδιωτικό. Ο ιδιωτικός είναι πολύ ξεκάθαρος και μαχητικός, ενώ ο δημόσιος είναι πιο μαζεμένος”. Δίκιο είχε, οπότε λέω έτσι είσαι; Τώρα θα δεις», ανέφερε, χιουμοριστικά, ο ηθοποιός για το πρόσωπο που τον ώθησε να μιλήσει για την σεξουαλικότητα του το 2020.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Καπουτζίδης παραδέχτηκε ότι αυτή την περίοδο είναι ελεύθερος στην προσωπική του ζωή. «Φοβάμαι την απώλεια της ελευθερίας μου,» εξομολογείται. «Την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου δεν είχα άγχος, αλλά την κούραση που έχει κάποιος που κάνει μαραθώνιο».

Τέλος, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας, ο ηθοποιός απάντησε: «Ανοιχτός είμαι στο να κάνω οικογένεια, νομίζω έχει να κάνει περισσότερο με το πώς είσαι. Τώρα η αλήθεια είναι ότι έχω συνηθίσει σε μια ήσυχη ζωή εδώ και είναι δύσκολο να γίνει μια αλλαγή», ολοκλήρωσε.

Related posts

“Ντρέπομαι να με δείτε έτσι” Αυτή είναι η τελευταία εικόνα της Αλίκης Βουγιουκλάκη λίγο πριν πεθάνει

Της έκοψε 10 χρόνια: Μόνο η Ελένη Τσολάκη θα τολμούσε αυτή την αλλαγή στα μαλλιά της χωρίς να φοβηθεί

Κυρίες με Κ κεφαλαίο: Η Δανδουλάκη βγήκε με τη Μαρινέλλα στη Βουκουρεστίου και ξεχώρισε η φινέτσα τους