Μοιάζει πανάκριβο αλλά το βρήκαμε με 30 ευρώ:To φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη που ψάχνουν όλες οι influencers

Ελένη Μενεγάκη: Η πιο κομψή κυρία της ελληνικής τηλεόρασης, που μας αφήνει πάντα άφωνους με το στυλ της. Η Ελένη Μενεγάκη έχει τρία παιδιά από τον πρώτο της γάμο με τον Γιάννη Λάτσιο και τη μικρή Μαρίνα, το τέταρτο παιδάκι της που απέκτησε με τον Ματέο Παντζόπουλο. Η γνωστή παρουσιάστρια και μητέρα, προσέχει πάντα την εμφάνισή της και το σώμα της θα το ζήλευαν και εικοσάρες.

Το ασπρόμαυρο μίνι φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη

Με ασπρόμαυρο, mini φόρεμα εμφανίστηκε χθες, 08/09/2022 στον αέρα της εκπομπή της, Ελένη στον MEGA, η παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη, η οποία είναι πάντα καλοντυμένη και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε σχολιάσει το στιλ της.

Το συγκεκριμένο είναι πολύ ιδιαίτερο, καθώς έχει ένα μακρύ μανίκι και έχει ως βάση το μαύρο, με λευκά λουλούδια. Στη μέση έχει ζώνη από το ίδιο ύφασμα και είναι από την εταιρία Access Fashion. Η ζώνη κολακεύει πολύ τη μέση, γι’ αυτό σου έχω βρει 3 midi φορέματα στο Zara από 39,95 €, κατάλληλα για όλους τους τύπους σώματος.

Σου έχω βρει ένα παρόμοιο στο Mango και σε καταπληκτική τιμή! Copy her look
Πρόκειται για αυτό που θα δεις στην παρακάτω εικόνα, το οποίο μπορεί να μην έχει ένα μανίκι, αλλά δύο. Είναι ότι πρέπει για ένα all-day look και θα σου λύσει τα χέρια σε όλες τις περιστάσεις. Κοστίζει μόνο 29,99 €.

Related posts

Τεράστια βιβλιοθήκη και κορνίζες του Φρέντυ: Το εντυπωσιακό σπίτι της Ναταλία Γερμανού που θυμίζει βιβλιοθήκη

Λασκαράκη – Σουλτάτος: Το ξέφρενο πάρτι για την επέτειό τους! Η τούρτα, το φιλί και το λευκό φόρεμα

Παίζει στους Παγιδευμένους: Ο γιος της Ντεμίρη & του «Τρελαντώνη» είναι ηθοποιός & έχει πάρει το χάρισμα των γονιών του