«Βόμβα» από το Βασίλη Παλαιολόγο: «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν…»

Στην εκπομπή του Πρωινού, μίλησε ο ηθοποιός Βασίλης Παλαιολόγος, οποίος αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο τηλεοπτικό του ξεκίνημα, στη συνεργασία με τον Νίκο Σεργιανόπουλο αλλά και την νοσηλευτική!

Βασίλης Παλαιολόγος: Όσα αποκάλυψε

«Ασχολούμαι 20 χρόνια με την υποκριτική, από τους Δύο Ξένους» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Παλαιολόγος με την δημοσιογράφο να τον ρωτάει απευθείας για τον συμπρωταγωνιστή του, Νίκο Σεργιανόπουλο στο επιτυχημένο σίριαλ του Mega.

«Ο Νίκος ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Έξω καρδιά, πολύ καλός συνάδελφος και ηθοποιός, με χιούμορ αλλά τελικά αυτοκαταστροφικός» απάντησε με ειλικρίνεια ο ηθοποιός.

Για την απόφαση του να ασχοληθεί με την νοσηλευτική, ο Βασίλης Παλαιολόγος είπε: «Ήταν μια συνειδητή απόφαση και βρίσκομαι στην πτέρυγα με τα νεογνά. πιο ευαίσθητος πληθυσμός. Έχει χαθεί παιδί στην αγκαλιά μου αλλά έχω βοηθήσει περισσότερες φορές στο να γίνουν καλά.

Δένεσαι βεβαίως αλλά δημιουργείς έναν μηχανισμό άμυνας γιατί, εάν αυτό που αντιμετωπίζεις σε κεντρίσει μόνο συναισθηματικά, θα σε απομονώσει και δεν θα μπορέσεις να λειτουργήσεις ώστε να σώσεις το παιδί».

«Πιο εύκολα λέω συγνώμη παρά σ’ αγαπώ» παραδέχθηκε ο δημοφιλής ηθοποιός προσθέτοντας πως «τώρα έχω αρχίσει να λέω σ’ αγαπώ και μου δημιουργήθηκε πιο έντονα ‘όταν έχασα την μάνα μου που δεν της το είχα πει ποτέ».

Related posts

“Κανένα ξενοδοχείο δεν της ανήκει”: Σάλος με το διαζύγιο Οικονομάκου , πώς θα μοιραστεί η περιουσία

“Προχώρα σε θέλει όλη η χώρα”: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου, τις έσβησε όλες με αυτό που φόρεσε

“Γι’ αυτό χώρισα με τη Ρούλα Κορομηλά”: Το αποκάλυψε τόσα χρόνια μετά ο Στέφανο Σαρτίνι