Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Πούλησα ένα εξοχικό που είχα για να πληρωθούν οι άνθρωποι στο θέατρο»

O δημοφιλής ηθοποιός σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη μίλησε για το επάγγελμά του και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει.

Η αποκάλυψη σε παλιότερη συνέντευξη

Μάλιστα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης προχώρησε σε μια αποκάλυψη σε συνέντευξη που έδωσε στο MEGA, λέγοντας πως σε μία δύσκολη περίοδο για το επάγγελμά του και προκειμένου να πληρώσει τους εργαζόμενους στο θέατρο αναγκάστηκε να πουλήσει ένα εξοχικό που είχε αγοράσει.«Έρχομαι πρώτος και φεύγω τελευταίος από το θέατρο. Είμαι οργανωτικός, η φράση χύμα σε μένα δεν υπάρχει. Είμαι αγχώδης, για μένα δεν υπάρχει αύριο. Δεν σκέφτομαι ποτέ τα λεφτά, είναι χαρτιά με νούμερα. Μόλις ακούω τη φράση «δουλίτσα να υπάρχει», θέλω να αυτοκτονήσω. Αναγκάστηκα κάποτε να πουλήσω ένα εξοχικό που είχα σε ένα νησί για να πληρωθούν οι άνθρωποι στο θέατρο. Με τη σύζυγό μου δεν έχουμε καλή σχέση με το χρήμα, έχουμε περάσει πολύ φτωχικά και πολύ πλούσια. Αλλάζω συχνά σπίτια γιατί πλήττω», είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Μάλιστα, όπως ανέφερε, η σύζυγός του δεν ενοχλήθηκε καθόλου με αυτήν την αναγκαστική απόφαση. «Έχουμε ζήσει και πολύ φτωχικά αλλά και πολύ πλούσια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι από αυτή τη ζωή δεν θα φύγουμε πλούσιοι», κατέληξε ο ηθοποιός.

Related posts

“Ο πατέρας μου την έστειλε” Ερωτευμένος ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη, αγκαλιά με το κορίτσι του

Έχασε τα πρωτεία ο Τάιλερ: Ο νέος κεραυνοβόλος έρωτας του Κασσελάκη που του πήρε τα μυαλά

Κατάξανθη η μικρή, cool χαίτη ο μικρός: Τα δίδυμα του Τότσικα έγιναν 9 ετών και μοιάζουν με τα παιδιά της γαλάζιας λίμνης