«Βγάζω νύχια και προστατεύω τα παιδιά μου από αυτό»: Έξαλλη η Αγγελική Ηλιάδη με την ερώτηση που της έκαναν

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» έκανε η Αγγελική Ηλιάδη, αναφερόμενη στα παιδιά της αλλά και στον Σάββα Γκέντσογλου και το Survivor.

Αρχικά, ανέφερε για το ριάλιτι επιβίωσης:

«Μου είχε γίνει πρόταση να συμμετέχω στο Survivor όταν αποχώρησα από το Celebrity. Μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο να φύγω κατευθείαν, ενώ έλειπα ήδη 2,5 μήνες από τα παιδιά μου. Πιστεύω ότι καθετί γίνεται την κατάλληλη στιγμή και πιστεύω ότι και το Survivor θα έρθει την κατάλληλη στιγμή. Ήταν η ώρα του Σάββα να πάει τώρα και να ζήσει αυτή την φανταστική εμπειρία. Δεν το σκεφτόταν να μπει, του εξήγησα ότι είναι μια πάρα πολύ όμορφη εμπειρία το να βρεθείς σε ένα εντελώς άλλο περιβάλλον, μακριά από τα πάντα, αποκλεισμένος, ζώντας απόλυτα στην φύση».

Για τα παιδιά της

Στη συνέχεια, η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για τα παιδιά της: «Στο σπίτι μου είμαι όπως κάθε Ελληνίδα μανούλα, με τις φωνές, με το άγχος, με το να τρέξω να τα προλάβω όλα».

Ενώ, αρνήθηκε να σχολιάσει δημοσιεύματα που ισχυρίζονταν ότι ο γιος της ήθελε να επισκεφθεί το μνήμα του πατέρα του: «Δεν απαντώ σε πολύ προσωπικά θέματα και κυρίως σε προσωπικά θέματα του γιου μου. Είμαι μια μάνα που βγάζω νύχια και προστατεύω τα παιδιά μου από τις εκπομπές και τα κανάλια, κτλ. Στηρίζω και τα δύο μου παιδιά πάρα πολύ απόλυτα και προσπαθώ να είμαι δίπλα τους όσο περισσότερο γίνεται. Σπάνια λέω όχι στα παιδιά μου και με δυσκολία. Τους έχω μεγάλη αδυναμία. Ξέρω ότι τους έχω καλομάθει, αλλά δεν πειράζει».

Related posts

“Με χτύπησε κιόλας”: Η πρώτη δήλωση της Μαρίας Αντωνά μετά το σοκαριστικό τροχαίο

Δύσκολες ώρες για την Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν έχω κοιμηθεί καθόλου, γιατί ήμουν στο νοσοκομείο»

“Θα αντικαταστήσεις τον Φραγκολιά” Ανακοίνωσε τις αλλαγές η Τσιμτσιλή στον Κώστα Μαρτάκη & όλοι έμειναν κάγκελο