Βγαλμένη από ταινία του Χόλιγουντ: Η Δήμητρα Ματσούκα βάφτισε το παιδί της αδερφής της και όλοι κοιτούσαν το φόρεμά της

Σε μια όμορφη τελετή στην Γλυφάδα, η Μαρία Ματσούκα βάφτισε το πρώτο της μωράκι και φυσικά δίπλα της στάθηκε η αγαπημένη της αδερφή.

Η πανέμορφη οικογενειακή τελετή

Ο μικρός πήρε το όνομα Ραφαέλλος όπως άλλωστε είχαν αποκαλύψει εδώ και πολύ καιρό, ενώ η Δήμητρα Ματσούκα έγινε η νονά του.

Στα social media αναρτήθηκαν πολλά βίντεο από την βάφτιση, με τις δυο αδερφές να δείχνουν άκρως εντυπωσιακές. Η ηθοποιός επέλεξε ένα casual αλλά παράλληλα σικάτο μπλε φόρεμα, ενώ η Μαρία μια μακριά γαλάζια τουαλέτα.

Η εξομολόγηση της Μαρίας Ματσούκα

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και στην Χριστιάνα Κοχλατζή είχε μιλήσει Μαρία Ματσούκα για το μωράκι της και όσα βίωσε κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της.«Νομίζω ότι είναι η πιο σημαντική στιγμή όλης μου της ζωής. Ήρθε σε μια στιγμή που ήμουν έτοιμη να γίνω μαμά. Το ήθελα πολύ κι έχω όλη την ενέργεια και την ωριμότητα να αφοσιωθώ στο παιδί μου.Το αποκάλυψα μια ημέρα, αφότου γέννησα. Το έκανα γιατί ήθελα να το κρατήσω πολύ οικογενειακά και με τους στενούς μου φίλους. Δεν παρασυρόμουν από εξόδους για φαγητό γιατί εγώ από την αρχή διαγνώστηκα με διαβήτη κύησης, οπότε έπρεπε να προσέχω και να είμαι στρατιώτης», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ματσούκα.

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή

Related posts

“Ποδηλατάδα μαζί!” Βόλτα στην Τήνο για τον Πρωθυπουργό μας και τη Μαρέβα, αμέσως μετά το αρνί

Χιλιάδες likes σε λίγες ώρες: Η Αφροδίτη Σκαφίδα δείχνει 1η φορά το πρόσωπο της κόρης και είναι κλώνος του Πύρρου Δήμα

Έχει 2 παιδιά από διαφορετικές γυναίκες: Η κούκλα κόρη & ο γιος του Λευτέρη Σουλτάτου πριν τη Βάσω Λασκαράκη