«Βάζει πλάτη» ο πρίγκιπας Ουίλιαμ: Τα νεότερα για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον – «Χρειάζονται δύο έως τρεις μήνες…»

Μπορεί η Κέιτ Μίντλετον να πήρε εξιτήριο, όμως σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία για την υγεία της, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα αναγκαστεί να «βάλει πλάτη» για να την ξεκουράσει, καθώς σίγουρα για την ανάρρωσή της χρειάζονται δύο έως τρεις μήνες.

Η κατάσταση της υγείας της

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας σχεδιάζει να «δουλέψει από το κρεβάτι» στο Ουίνδσορ, δεν θα κάνει δρομολόγια στο σχολείο των παιδιών και τα βασιλικά της καθήκοντα αποκλείονται μέχρι το Πάσχα, καθώς αναρρώνει από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Η 42χρονη Κέιτ Μίντλετον έφυγε από την Κλινική του Λονδίνου μετά από 14 ημέρες και τώρα είναι πίσω στο σπίτι της στο Adelaide Cottage στο Windsor Great Park, δίπλα στον σύζυγό της και τα τρία παιδιά της.

Ενώ οι γνώστες του Παλατιού έχουν δηλώσει ότι επιθυμεί να επιστρέψει στη δουλειά «το συντομότερο δυνατό», κάτι τέτοιο δεν θα είναι ακόμα εφικτό για την πριγκίπισσα, με την τρέχουσα εστίαση της ίδιας και του πρίγκιπα Γουίλιαμ να είναι «100% πρώτα η οικογένεια, μετά η δουλειά».

Η Κέιτ δεν θα πραγματοποιήσει επίσημες επισκέψεις παρά μόνο μετά το Πάσχα και θα μπορούσε να αναλάβει κάθε απαραίτητη εργασία από το κρεβάτι της, με την επιστροφή της στα δημόσια καθήκοντα να εξαρτάται από τις εκάστοτε ιατρικές συμβουλές, σύμφωνα με τη MailOnline. Ο σύζυγός της πρίγκιπας Ουίλιαμ θα αναλάβει πρόσθετες ευθύνες και έχει καθαρίσει το ημερολόγιό του από τα επίσημα καθήκοντά του, επιστρέφοντας στις δημόσιες υποχρεώσεις του μόνο αφού αναρρώσει πλήρως η σύζυγός του.

Η συμβουλή του βρετανικού ΕΣΥ σχετικά με την ανάρρωση από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά λέει ότι, μετά από μια μεγάλη επέμβαση με μεγάλη τομή, χρειάζονται δύο έως τρεις μήνες για να μπορέσει κανείς να μετακινηθεί άνετα. Οι ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε μείζονα χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά καλούνται να αποφεύγουν να σηκώνουν οτιδήποτε βαρύτερο από το βάρος ενός γεμάτου βραστήρα, περίπου 2 κιλά-3 κιλά.

Μπορεί επίσης να χρειαστούν δύο χρόνια για να επανέλθει η αντοχή του κοιλιακού τοιχώματος στην προηγούμενη κατάσταση. Συνιστώνται καθιστικές και όρθιες ασκήσεις για την ενίσχυση της δύναμης, με στόχο να περπατάει ο ασθενής σταδιακά κάθε μέρα, αυξάνοντας την απόσταση και να φτάσει τα 30 λεπτά ημερησίως μέσα σε δύο έως τρεις μήνες.

Καθώς αναρρώνει, η Κέιτ αναμένεται να έχει «πολλή φροντίδα και υποστήριξη στο σπίτι», είπε στο PEOPLE πηγή κοντά στο βασιλικό σπίτι. Πρόσθεσε ότι η πριγκίπισσα είναι «μια νεαρή γυναίκα» και «σίγουρα θα ανακάμψει»

Related posts

Συγκινεί ο Γιαννιάς για τη μητέρα του που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή: «Σ’ αγαπώ μέχρι το τέλος»

Ευχές βγαλμένες από «Είσαι το ταίρι μου»: Ο αστείος τρόπος που ευχήθηκε η Δανάη Μπάρκα στην Βίκυ Σταυροπούλου για την γιορτή της μητέρας

Με γκρίζα γέννια και πετυχημένος επιχειρηματίας: Ο πλούσιος άντρας που έκλεψε την καρδιά της Νικολέττας Καρρά