Βάζει κάτω όλες τις 20αρες: Η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε με ακραiο φόρεμα και αποθεώθηκε για την ομορφιά της

Μια αποκαλυπτική εμφάνιση έκανε η Δέσποινα Βανδή το βράδυ της Δευτέρας 3 Οκτωβρίου, στο Panik Concert 2023 by opaponline.gr που διεξήχθη στο κατάμεστο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”.

Εκεί οι ιδρυτές της Panik, Πάρις Κασιδόκωστας Λάτσης και Γιώργος Αρσενάκος, καθώς και όλο το team της εταιρείας, υποδέχθηκαν καλεσμένους από τους τομείς της μουσικής, της υποκριτικής, των επιχειρήσεων, των ραδιοφώνων και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της

Μια από τις εμφανίσεις που συζητήθηκε και σχολιάστηκε στα social meda ήταν αυτή της Δέσποινας Βανδή, η οποία ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει μαζί με τη Ζόζεφιν.

Οι δύο καλλιτέχνιδες τραγούδησαν ένα από τα παλιά κομμάτια της Δέσποινας Βανδή, το “Η Γη και η Σελήνη”, με την εμφάνισή τους να μαγνητίζει τα βλέμματα.

@panikrecords Ya Habibi…#despinavandi #kings #yahabibi #panikconcert2023byopaponlinegr #opaponlinegr #opaponlineapp #panikrecords #bacardigr #anatoljewellery ♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records

Η Δέσποινα Βανδή επέλεξε να φορέσει ένα αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη, με βαθύ ντεκολτέ και πολλά ανοίγματα στο πλάι, τόσο δεξιά όσο και αριστερά του σώματός της.

Μάλιστα, η γνωστή καλλιτέχνιδα έκανε και ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας το φόρεμα που έβαλε στην εμφάνισή της.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, η Δέσποινα Βανδή τραγούδησε και σόλο ένα άλλο κομμάτι, το “Ya Habibi”, το οποίο παράλληλα και χόρεψε, αλλά και το “Ένα τσιγάρο διαδρομή”, το οποίο ερμήνευσε καθισμένη σε ένα βάθρο που είχε τοποθετηθεί στη σκηνή.

Related posts

Μετά από δύο παιδιά! Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, όλοι τους εύχονται με το καλό

“Κάθε μέρα γιορτή” Η φωτό της Ελένης Μενεγάκη με τα δύο αγαπημένα πρόσωπα επί γης

“Μόνο αυτό με εκνευρίζει” Το ξεστόμισε ο Χασαπόπουλος για την συνεργασία με τη δυναμική Ανθή Βούλγαρη