Βασίλης Καρράς: H εμφάνιση στο Ηράκλειο με «πεταλοúδα» στο χέρι – «Δεν μπορώ να “κpεμάσω” τον κόσμο»

Σε μια από τις τελευταίες του εμφανίσεις, δεν ήθελε να «κρεμάσει», όπως έλεγε, τον κόσμο ακόμα κι αν δεν ήταν καλά.
Ο Βασίλης Καρράς «έφυγε» από την ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων του 2023, βυθίζοντας στη θλίψη όλη την Ελλάδα που τον αγάπησε και διασκέδασε με τα τραγούδια του.Οι συνάδελφοί του συγκινημένοι τον αποχαιρέτησαν από την πίστα όπου τραγούδησαν χθες (24/12) το βράδυ, αλλά και οι θαυμαστές του και απλοί άνθρωποι που τον αγαπούσαν είπαν το δικό τους «αντίο» μέσω των social media.

Όσοι τον γνώριζαν προσωπικά μιλούν για ένα καλό, αυθεντικό και με μεγαλείο ψυχής άνθρωπο που βοηθούσε όποιον μπορούσε.

Η εμφάνιση στο Ηράκλειο με «πεταλούδες» στο χέρι

Ωστόσο, πριν από μερικούς μήνες, τον Μάρτιο του 2023, πραγματοποίησε εμφανίσεις στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου αισθάνθηκε μια ζαλάδα και χρειάστηκε να εισαχθεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Εκείνος όμως, δεν ήθελε να «κρεμάσει» τον κόσμο που πήγε να τον δει, ούτε τους ανθρώπους που θα εργάζονταν μαζί του και πίεσε τους γιατρούς να τον αφήσουν να τραγουδήσει.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάω. Τόσος κόσμος περιμένει να δουλέψει μαζί με μένα και δε θα τον “κρεμάσω”. Επίσης δεν θα απογοητεύσω τον κόσμο που έχει κλείσει ήδη να έρθει στο μαγαζί να μας δει. Κάντε ότι πρέπει να κάνετε γρήγορα», έλεγε στους γιατρούς.

Δείτε το βίντεο

@anadromes 26/3/23…Η εμφάνηση του ΑΡΧΟΝΤΑ ΒΑΣΣΙΛΗ λίγο μετά μετά το νοσοκομείο με πεταλούδα και με δικιά του ευθύνη παρά την απαγόρευση των γιατρών!!! @#karras_vasilis #karras_vasilis #karras_vasilis🎤 #karraslive #anadromeslive #anadromes #anadromesevent #heraklioncrete #live ♬ πρωτότυπος ήχος – Αναδρομές

Related posts

Γύρισε όλη η Μύκονος να θαυμάσει την Ειρήνη Παπαδοπούλου: “Έσκασε” έτσι και την κοιτούσαν όλοι στα Ματογιάννια

Εξάγουμε πολιτισμό: Η Πέγκυ Τρικαλιώτη χορεύει τσιφτετέλι σε τουριστικό λεωφορείο με φόντο την… Όπερα της Βιέννης!

Μονόχρωμους τόνους, minimal διακόσμηση: Το μοντέρνο σπίτι του Πυγμαλίων Δαδακαρίδη & ο συγκάτοικος του ο Μάρλεϊ