Βασίλης Χαλακατεβάκης: «Πέρασα διπλό καρκίνο, είχα στο παχύ έντερο κι έκανε μετάσταση στον πνεύμονα»

Ο γνωστός ηθοποιός, Βασίλης Χαλακατεβάκης που αγαπήθηκε όσο λίγοι στο Καφέ της Χαράς, μίλησε δημόσια για ένα επείγον θέμα.

Βασίλης Χαλακατεβακης: Η περιπέτεια υγείας

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης αναφέρθηκε και στη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε πριν από τέσσερα χρόνια.

«Αυτό που με έκανε να συνειδητοποιήσω είναι ότι πρέπει να είμαστε λίγο πιο ήρεμοι και χαλαροί, να αγαπάμε τον εαυτό μας, να αγαπάμε ότι μας έχει κάνει καλό και να διώχνουμε ότι δεν μας κάνει καλό. Να προσέχουμε τον εαυτό μας και να ελέγχουμε όταν χτυπάει καμπανάκι την υγεία μας για να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα που δεν μπορεί να διορθωθεί όταν είναι αργά. Είπα… φτάνει πια με το άγχος», είπε αρχικά ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

«Έχουν περάσει 13 χρόνια από τη διπλή περιπέτεια που πέρασα, ήταν διπλός καρκίνος. Είχα νοσήσει μια φορά στο παχύ έντερο και μετά είχε μετάσταση στον πνεύμονα. Έκανα δύο φορές θεραπεία…», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Related posts

Κόλαφος ο Γιώργος Τσαλίκης: «Με έλεγαν σιχαμένε, ξεχασμένε, να είναι έτοιμοι γιατί τους κάνω μηνύσεις»

Αυτοδίδακτος από 13χρονών, με 3 μαγαζιά: Ποιος είναι ο 20χρονος που έφτιαξε τα «παπούτσια ΝΔ» που φόρεσε ο Μητσοτάκης στο TikTok

Ασπρόμαυρες αποχρώσεις, τεράστιες τζαμαρίες: Η Τατιάνα Στεφανίζου ποζάρει στο γραφείο της όμως όλοι πρόσεξαν 1 λεπτομέρεια