Βασιλική Ανδρίτσου: «Αισθάνομαι υποβιβασμό όταν είμαστε το ίδιο κουρασμένοι με τον άνδρα μου και δε με βοηθάει με τις δουλειές»

Μια «ανοιχτή» συνέντευξη παραχώρησε η Βασιλική Ανδρίτσου στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», αναφερόμενη, εκτός των άλλων, στον σύζυγό της και την κόρη τους.

Για τα επαγγελματικά της

Αρχικά, η Βασιλική Ανδρίτσου ανέφερε: «Ο μπαμπάς μου είχε σπουδάσει ηθοποιός και από εκείνον πήρα την αγάπη για αυτόν τον χώρο. Ως παιδάκι, ήμουν πολύ θεατράλε. Οι γονείς ήταν πάντα υπέρ μου, ήταν δίπλα σε εμένα και τον αδελφό μου.

Πάντα έβαζα προθεσμία, στην προσπάθειά μου επαγγελματικά, 5 χρόνια. Αν δεν τα κατάφερνα, θα άλλαζα επάγγελμα. Ήθελα να παίξω μαζί με τον Θανάση Βέγγο στο “Κόκκινο Δωμάτιο”. Είναι μύθος. Τότε, στη σειρά είχαν παίξει όλοι εκτός από εκείνον», δήλωσε.

«Ο άνδρας μου “λιώνει” για την κόρη μας και εκείνη για τον μπαμπά της»
Η Βασιλική Ανδρίτσου, η οποία έγινε μητέρα στα 46 της χρόνια, τόνισε: «Εμένα δε με αποσχόλησε ποτέ τι πειράζει τον καθένα και τι θα πει η κοινωνία και οι συγγενείς. Περισσότερο με ρώταγαν οι δημοσιογράφοι πότε θα παντρευτώ, παρά οι συγγενείς μου. Όταν δεν είχα παιδιά, με ρωτούσαν πότε θα κάνω παιδί και με το που έκανα, με ρωτούσαν πότε θα κάνω το δεύτερο».

«Με τον άνδρα μου δεν υπάρχει εγωισμός, συζητάμε τα πάντα μαζί. Ο άνδρας μου “λιώνει” για την κόρη μας και εκείνη για τον μπαμπά της», τόνισε η Βασιλική Ανδρίτσου.

Για την κόρη και τον σύζυγό της

Για την κόρη της δήλωσε πως έχει μεγαλύτερη έφεση στην υποκριτική από εκείνη. «Η μικρή είναι και της μαμάς και του μπαμπά μέχρι στιγμής. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Η κόρη μου ανεβαίνει στη σκηνή -είχε παράσταση με το μπαλέτο- και έχει μεγάλη χαρά και άνεση. Αν η κόρη μου αποφασίσει να ασχοληθεί με την υποκριτική, θα τη συμβουλέψω να μην “κάνει εκπτώσεις” σε αυτά που θέλει και να λέει όχι», είπε η ηθοποιός.

«Έχω πει πολλά “όχι” για δουλειές, γιατί πίστευα πως δε θα περάσω καλά», υπογράμμισε και συμπλήρωσε: «Αισθάνομαι υποβιβασμό, όταν είμαστε το ίδιο κουρασμένοι με τον άνδρα μου και δε με βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιού». Ωστόσο, πρόσθεσε ότι αυτό μάλλον δε συμβαίνει συχνά, λέγοντας: «Ο Νίκος έχει πιάσει άπειρες φορές το ξεσκονόπανο, για να με βοηθήσει στις δουλειές».

Related posts

Έγινε γνωστό πριν από λίγο: “Έσκασαν” τα δυσάρεστα νέα για την Ελεονώρα Μελέτη, ραγδαίες εξελίξεις

Μακριά μανίκια, κλειστό από παντού: Η Κατερίνα Λιόλου με μια απροσδόκητη εμφάνιση που δεν μας έχει συνηθίσει

Είναι 53, δείχνει κοριτσάκι: 20 χρόνια μετά το Fame Story η Μάρω Λύτρα εντυπωσιάζει ακόμα με την ομορφιά της