Βάνα Μπάρμπα: Υπέρ της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια – Είπε αυτό που σκεφτόμαστε όλοι και αποθεώθηκε

Υπέρ της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια τάχθηκε η Βάνα Μπάρμπα, αναφέροντας πως υπάρχουν χιλιάδες παιδιά σε ιδρύματα, γιατί να είναι μόνα τους;

Η ηθοποιός, η οποία έχει μεγαλώσει μόνη της ένα παιδί, τόνισε ότι: «Θέλει και τους δύο, είναι απαραίτητο λοιπόν. Τα παιδιά θέλουν αγάπη και θέλουν και τους δύο γονείς. Τώρα αν αυτοί θα είναι ομοφυλόφιλοι ή ετεροφυλόφιλοι…. Για μένα αυτό που μετρά απ’ όλα είναι η αγάπη».

Στην πορεία, η Βάνα Μπάρμπα τόνισε:

«Έχω βοηθήσει παιδιά που ιδρύματα, είναι παιδιά που τα έχουμε στηρίξει από ιδρύματα και έχουν βρει αγάπη μέσα από οικογένειες. Είμαι εναντίον της ιδρυματοποίησης και των παιδιών μέσα στα ιδρύματα. Τοποθετούμαι υπέρ της τεκνοθεσίας αλλά όχι υπέρ της παρένθετης μητέρας.

Όχι στην εργαλειοποίησή της γυναίκας, η μάνα είναι μάνα. Μόνο η μάνα μπορεί να σου δώσει ισορροπία είναι τρομερή η σχέση. Εναντίον της παρένθετης σαφώς υπέρ της αγάπης πάνω απ’ όλα και εναντίον των ιδρυμάτων. Υπάρχουν χιλιάδες ιδρύματα, γιατί ρε φίλε να είναι μόνα τους; Μπορούν να πάρουν αγάπη».

Related posts

3 γενιές σε μια φωτογραφία – Η εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στα πόδια της μαμάς της μαζί με τον μικρό Βλάσση

Ποιος Μποτία; Η Ελένη Φουρέιρα ποζάρει με τον άντρα της ζωής της & λάμπει το πρόσωπο της

Λαμπερός γάμος με 1.200 καλεσμένους από την κοσμική Αθήνα – Το υπερθέαμα νυφικό, το χλιδάτο πάρτι και η εμφάνιση του Σάκη Ρουβά