Βάνα Μπάρμπα τρελαμένη με τον Μητσοτάκη: «Να μην τον ξαναπείτε Κούλη! Είναι υπέροχος»

Βάνα Μπάρμπα: Εκρηκτική και με ταπεραμέντο όπως πάντα, προκάλεσε σάλο με τις δηλώσεις της. Αυτή τη φορά η αγαπημένη μας Βάνα Μπάρμπα αναφέρθηκε στον Πρωθυπουργό της χώρας μας και τον υπερασπίστηκε απέναντι στα κακόβουλα σχόλια και τις κοροϊδίες που ακούγονται για εκείνον.

Βάνα Μπάρμπα: Τι σχολίασε για τους χειρισμούς του

Η γνωστή ηθοποιός, σχολίασε για τα νέα οικονομικά δεδομένα που έχουν προκύψει λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού: «Δύσκολα τα πράγματα. Πώς να τα βλέπω; Οικονομικό κραχ, ανεργία, δύσκολα. Βέβαια, έχουν καταφέρει πολλά πράγματα, είναι μια χαρά. Κοίταξε, η ΝΔ είναι ένα κόμμα με εμπειρία, δεν είναι κάνα τυχαίο κόμμα που δεν ξέρει να σταθεί σ’ αυτά. Ξέρει».

-Ναι, αλλά ο κόσμος τον πρωθυπουργό τον αποκαλούσε «Κούλη»… «Να μην τον ξαναπούν «Κούλη»! Είναι υπέροχος. Εμείς τον υποτιμήσαμε. Μια χαρά είναι το παιδί. Μια χαρά! Να είμαστε ευγνώμονες που είχαμε αυτούς τη δεδομένη στιγμή. Δεν είναι θέμα προτιμήσεων, είναι θέμα αλήθειας. Πολλά έκανε αυτή η κυβέρνηση, γιατί να μην τα πούμε. Να είναι ευλογημένη. Σιγά-σιγά θα βγούμε απ’ αυτό και όλοι περιμένουμε να δούμε το πώς».

Related posts

“Με σορτς εκείνη, με ασορτί μπουφανάκια τα παιδιά”: Το οικογενειακό ταξίδι της Τσιμτσιλή στη Γαλλική Ριβιέρα

Κούνια για τα εγγόνια, ξύλινα παραθυράκια: Αυτό είναι το σπίτι που μεγάλωσε η Φαίη στο Κιλκίς

“Τα ηλιοβασιλέματα”: Η πρώτη φωτό Αθηνάς Οικονομάκου και Φίλιππου Μιχόπουλου με αύρα καλοκαιριού