“Βαφτίζεται η δούλη του Θεού…”: Η μυστική βάφτιση της κόρης του Πάνου Μουζουράκη & το διπλό όνομα της μικρής

Το 2023 έχει αποδειχθεί μια χρονιά γεμάτη συναισθήματα και σημαντικά γεγονότα για τον Πάνο Μουζουράκη και τη σύζυγό του Μαριλού Κόζαρη, καθώς το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου και υποδέχθηκε την πρώτη τους κόρη στη ζωή.

Ο γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγός του παντρεύτηκαν στις 27 Μαΐου 2023 σε μια ρομαντική τελετή στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα, με την κόρη τους να έρχεται στον κόσμο λίγους μήνες αργότερα, την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023.

Την Τρίτη 23 Απριλίου, ο Πάνος Μουζουράκης παρουσίασε το νέο του άλμπουμ με τίτλο “Μεγαλώνω”, κατά τη διάρκεια του οποίου αποκάλυψε ότι η βάφτιση της κόρης του έχει ήδη πραγματοποιηθεί.

“Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα… Την κρίση ηλικίας νομίζω την παθαίνεις στα 50, αλλά μπορεί να μου πέρασε ανεπαίσθητα, γιατί άλλοι στην κρίση ηλικίας θα πάρουν τη Ferrari, θα πάρουν διαζύγιο και μια ξανθιά από τις Βόρειες χώρες να ταξιδέψει τον κόσμο. Εγώ παντρεύτηκα…. Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία και νιώθω πάρα πολύ όμορφα” είπε αρχικά ο Πάνος Μουζουράκης.

Η Επιλογή των Ονομάτων της Κόρης

Τα ονόματα της κόρης του ζευγαριού είναι ιδιαίτερα σημαντικά και συμβολικά, καθώς επιλέχθηκαν προς τιμήν των γονιών του Πάνου Μουζουράκη. Το πρώτο όνομα είναι από τον πατέρα του, Ευάγγελο Μουζουράκη, που έχει αποδημήσει, ενώ το δεύτερο από τη μητέρα του, Ελένη, η οποία και εξακολουθεί να έχει επιρροή στη ζωή του.

Το 2023 ήταν γεμάτο συναίσθημα, χαρά και νέες αρχές για τον Πάνο Μουζουράκη και τη Μαριλού Κόζαρη, και οι δύο τους συνεχίζουν να μοιράζονται αυτή την όμορφη πορεία με το κοινό και τους θαυμαστές τους.

Related posts

Κάτι ξέχασε να.. φορέσει: Σούσουρο με την Μαρίνα Σταυράκη, βγήκε έτσι στη Μύκονο για βράδυ & μοίρασε “εγκεφαλικά”

Είναι πολύ μικρότερη απ’ ό,τι νομίζεις: Η Ναταλία Γερμανού έχει γενέθλια και το γιόρτασε στον αέρα, η ηλικία, το τρολάρισμα & η συγκίνηση

«Επιτέλους καλοκαιράκι»: Η Δανάη Παππά καλωσόρισε το καλοκαίρι στα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου αγκαλιά με τον σύντροφο της