Τζόυς Ευείδη: «Ο έρωτας είναι πολύ κουραστικός, ψυχοφθόρος και ταλαιπωρία. Μεγαλώνοντας ανακάλυψα ότι είμαι…»

Η Τζόυς Ευείδη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο του Ρετιρέ. Ενώ, αιχμηρή ήταν η απάντηση της Τζόυς Ευείδη στον Γιώργο Λιάγκα μετά τις δηλώσεις του για τα ζώα

Αρχικά είπε η ηθοποιός: «Με εκνευρίζει η αγένεια. Περπατάς στο δρόμο και κάποιος σου φωνάζει “γεια σου ρε Ευείδη, γέρασες κι εσύ”. Γεννήθηκα στον Καναδά και μεγάλωσα στη Νέα Σμύρνη. Έχω ακόμη την καναδική υπηκοότητα. Ο έρωτας είναι πολύ κουραστικός, ψυχοφθόρος και ταλαιπωρία. Μεγαλώνοντας ανακάλυψα ότι είμαι πολύ μοναχικός άνθρωπος. Δεν έχω ντραπεί ποτέ για τίποτα, δεν έχω κάνει ποτέ κατινιά».

Και τόνισε η Τζόυς Ευείδη:

«Ο μεγάλος μου τρόμος είναι ότι θα ξεχάσω τα λόγια μου στην παράσταση. Δεν τα έχω ξεχάσει ποτέ, αλλά ζω με τον εφιάλτη. Στο Ρετιρέ είχα πάθει την πρώτη νεύρωση στομάχου. Ο Δαλιανίδης ήθελε να τα λέμε, όπως τα είχε γράψει. Στην Έλντα και σε εμένα μάς άφηνε μια σχετική ελευθερία για να λέμε καμιά εξυπνάδα της νεολαίας. Το πρωί ξυπνούσα, έπινα καφέ, έκανα εμετό και έφευγα για γύρισμα. Πολύ άγχος!».

Και υπογράμμισε: «Πέρασα πολύ δύσκολα στο “Οξυγόνο”. Όταν κάνεις κάτι τόσο δραματικό, κουβαλάς το βάρος μέσα σου. Η σκηνή που με δέρνει ο Τσιμιτσέλης κράτησε 12 ώρες, γύρισα στο σπίτι μου μπλαβί! Σε κάποια στιγμή με χτύπησε καταλάθος στη μύτη με το γόνατό του κι έβαλε τα κλάματα».

Δείτε τις δηλώσεις της

Related posts

Τραγωδία στον Πειραιά: 31χρονος νεκρός αστυνομικός από την κατάρρευση κτηρίου στο Πασαλιμάνι

Αρχοντικό όπως τους αρμόζει: Αυτό είναι το ρετιρέ στο κέντρο της Αθήνας που έζησε η Άννα Μαρία και ο Βασιλιάς

“Τι ξέρεις εσύ;” Σούσουρο με την Αντιγόνη Κουλουκάκου και τις δηλώσεις της για τις νέες μαμάδες