Τύφλα να έχει η “Ξανθούλα”: Το νέο plus size μοντέλο που θα δούμε στο GNTM 5 είναι μελαχρινή καλλονή με καμπύλες

GNTM: Το αγαπημένο ριάλιτι που έχουν λατρέψει όχι μόνο οι γυναίκες αλλά και πολλοί άντρες. Ο κόσμος αγαπά να διαβάζει τα spoilers, για το ποιο κορίτσι θα μπει στο σπίτι, ποια θα είναι η επόμενη αποχώρηση, τις ίντριγκες που δημιουργούνται και τις γνώμες των κριτών. Τα προηγούμενα χρόνια αυτό που σχολιαζόταν συνεχώς είναι αν η Βίκυ Καγιά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχουν κάποια κόντρα μεταξύ τους, γιατί υπήρξαν μαζί στο παιχνίδι για μία μόνο χρονιά ενώ την επόμενη η Βίκυ Καγιά αποχώρησε. Φέτος η Βίκυ Καγιά επιστρέφει στο GNTM 5 ενώ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από πέρυσι έχει τη δική της εκπομπή ως συμπαρουσιάστρια.

GNTM 5: Το plus size μοντέλο για το οποίο μιλούν όλοι

Μια εβδομάδα έμεινε μέχρι την έναρξη του 5ου κύκλου του GNTM, που αναμένεται να είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από τους προηγούμενους δύο που είχε συνδυασμό αγοριών και κοριτσιών. Κι αυτό γιατί φέτος έχουμε πάλι μόνο γυναίκες, αλλά δίχως ηλικιακό όριο. Αυτό σημαίνει πως θα δούμε και θα σχολιάσουμε πολλά, με πολλές να δίνουν αφορμές. Ήδη από τα πρώτα trailers, έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις, με τη Βίκυ Καγιά να δακρύζει στις οντισιόν και το κόνσεπτ να γίνεται πιο ριάλιτι.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η έμφαση στην ιστορία μιας 79χρονης που έλαβε μέρος στις auditions ή μια 47χρονη που ανάγκασε τους κριτές να συγκινηθούν λέγοντας πως νιώθει σαν 17 χρονών.
Από τις πρώτες εικόνες των οντισιόν, φαίνεται πως έχουμε και μια κοπέλα που θα εκπροσωπήσει επάξια το plus size, όπως το έκαναν η Κατερίνα Πεφτίτση και η Ξανθή Τζερεφού. Η συγκεκριμένη μελαχρινή δείχνει να έχει ό,τι χρειάζεται για να πάει μακριά στο GNTM και σε επίπεδο πόζας, αλλά και εμφάνισης, καθώς αν και την είδαμε αστραπιαία στο trailer, η εικόνα της μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε

Related posts

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ: Η πασχαλινή φωτογραφία του Χρήστου Μάστορα αγκαλιά με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη

«Ο μπαμπάς μας, ο γίγαντας»: Η οικογενειακή φωτογραφία Κικίλια – Μπαλατσινού με τον μικρό Παναγιώτη & η τρυφερή στιγμή

Αιώνια λατρεμένη Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό βίντεο του MEGA για το μεγάλο «αντίο» στη σπουδαία ηθοποιό