Τσιφτετέλι από άλλο κόσμο: Έβαλε «φωτιά» στο πλατό του ΣΚΑΪ η Στέλλα Κοσμοπούλου

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια του Σαββάτου, που παίρνει επάξια τα σκήπτρα από εκείνη του Σπύρου Παπαδόπουλου. Η καλλονή ηθοποιός Στέλλα Κοσμοπούλου με ένα κολλητό ροζ μάξι φόρεμα έκλεψε τις εντυπώσεις με το τσιφτετέλι της στην εκπομπή «Σάββατο με φίλους» στον Σκάι, το βράδυ του Σαββάτου (23/3/24).


Η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στην Πίτσα Παπαδοπούλου και η ηθοποιός έβαλε φωτιά στο πλατό με ένα εντυπωσιακό τσιφτετέλι στο τραγούδι «Σαλονικιός» του Στράτου Διονυσίου που ερμήνευσε ο Λευτέρης Κιντάτος. Οταν ολοκληρώθηκε το τραγούδι και ο χορός της ηθοποιού με τον δημοσιογράφο Νικόλα Βαφειάδη, οι υπόλοιποι καλεσμένοι τούς χειροκρότησαν όρθιοι.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο Δημήτρης Σταρόβας, που ήταν επίσης καλεσμένος στην εκπομπή, και είπε με χιουμοριστική διάθεση «Εγώ με τον Χρήστο Φερεντίνο σε όλο το χορευτικό βλέπαμε μόνο τον κύριο Βαφειάδη», προκαλώντας γέλια στο πλατό. Η Στέλλα Κοσμοπούλου είναι ηθοποιός και έχει λάβει μέρος σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές. Μας συστήθηκε στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο της στη σειρά «Τρία Μίλια» του Star ως Ελένη Παπαχρήστου, ενώ συμμετείχε και στο «Ελεύθερη Σχέση» του 2018, που προβαλλόταν στο Open.


Πάντως, οι ωραίες παρουσίες με τα καλλίγραμμα κορμιά και ταλέντο στο τσιφτετέλι δίνουν και παίρνουν στην εκπομπή του Φερεντίνου. Να σημειωθεί ότι και η παρουσιάστρια Eλενα Κώνστα, όταν είχε βρεθεί στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου και αποφάσισε να σηκωθεί για να χορέψει, άναψε φωτιές. Ποιος δεν τη θυμάται να λικνίζεται στις νότες του τραγουδιού «Μπαλαμός». Η ίδια άρχισε να χορεύει με τον πρώην παίκτη του «Survivor» Γιώργο Ασημακόπουλο και τράβηξε τα βλέμματα με τις χορευτικές της φιγούρες όσο και με το κατακόκκινο μίνι φόρεμά της.

Related posts

“Ξεκινάμε αύριο!” Το ενθαρρυντικό σημάδι για την πορεία της Κέιτ Μίντλετον

Πετρόχτιστη πισίνα με θέα τη θάλασσα: Η Βασιλική Τρουφάκου ποζάρει με την κοιλιά στο στόμα και μπικίνι

Αν πήγαινε GNTM με αυτό θα την έδιωχναν: Την Ειρήνη Καζαριάν σήμερα δεν θα την αναγνώριζε ούτε η Καγιά