«Τσακίζει κόκαλα» ο Γιώργος Δασκαλάκης: Η απάντηση στην ερωτική εξομολόγηση της συντρόφου του, «Συγγνώμη που αρρώστησα»

Γιώργος Δασκαλάκης:  Επέτειο με την αγαπημένη του γιορτάζει ο τραγουδιστής που δίνει τη μάχη του με τον καρκίνο και στηρίζει όλη η Ελλάδα.

Η τρυφερή εξομολόγηση της συντρόφου του

Ο Γιώργος Δασκαλάκης συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα με τη μάχη του έδωσε με τον καρκίνο. Ο τραγουδιστής έχει καταφέρει να ξεπεράσει τους πόνους από τις συνεχείς χημειοθεραπείες και πλέον συνεχίζει ακόμα πιο συναμικά τη μάχη του απέναντι στην αρρώστια.

Σε όλες αυτές τις δύσκολες στιγμές δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του, η σύντροφός του Μαρία Ντινόρη. Η Μαρία στηρίζει τον Γιώργο Δασκαλάκη όχι μόνο ψυχολογικά αλλά και ουσιαστικά, αφού είναι πάντα δίπλα του σε κάθε θεραπεία. Η σύντροφος του Γιώργου όλο αυτόν τον καιρό της δοκιμασίας δεν ήταν μόνο κοντά του στο νοσοκομείο αλλά οργάνωσε ομαδική προσευχή για τον αγαπημένο της ενώ δεν σταμάτησε τα τάματα στα Μοναστήρια της Ρόδου με την ευχή να γίνει καλά.

Σήμερα το ζευγάρι κλείνει τρία χρόνια γνωριμίας και η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Μαρίας στον Γιώργο Δασκαλάκη ραγίζει καρδιές. Συγκινητική όμως είναι και η απάντηση του τραγουδιστή. Η Μαρία έγραψε:

«Σαν σήμερα πριν 3 χρόνια μπήκες στη ζωή μου βασικά έκανες έφοδο, άγγελε μου!!!! Εκείνη την ημέρα σαν σήμερα δηλαδή, σου έδωσα μια υπόσχεση γονατιστή στον Ταξιάρχη… Να μην σ αφήσω ποτέ μέχρι να πεθάνουμε. Τηρώ την υπόσχεση μου και μας εύχομαι Χρόνια μας πολλά καρδιά μου με υγεία και γρήγορη ανάρρωση Για πάντα μαζί!!! Σε λατρεύω.Είμαστε ένα σώμα είμαι εσύ 💝

Καλή μας επέτειο.»

Ο Γιώργος της απάντησε: « Άγγελε μου δεν έχω τι να πω…οι πράξεις σου μιλάνε από μόνες τους!!! Σχεδόν καθημερινά σου ζητάω συγνώμη που αρρώστησα.…και μου λες μη το ξανά πεις….Μέχρι τα βαθιά γεράματα μαζί…Σε λατρεύω!!!!!»

Η συγκινητική εξομολόγηση

Related posts

Χαμογελάνε από ψηλά οι γονείς του: Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ – Δείτε την αγγελία γάμου

Ακομπλεξάριστη η Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας δείχνει τις ρυτίδες στο πρόσωπό της

«Θα ερχόμουν Σεϋχέλλες αλλά δεν έχουν κοκορέτσι….»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Ιωάννα Τούνη – Επικές απαντήσεις