Τρύφωνας Σαμαράς: «Με ερωτεύτηκε η κόρη του, ενώ εγώ είχα στενή σχέση με τον ναυαγοσώστη»

Για τη συμμετοχή του σε βιντεοταινίες και για τον καβγά του στις παραγωγές μίλησε ο γνωστός Τρύφωνας Σαμαρας και τράβηξε το ενδιαφέρον.

Τι δήλωσε

«Είχα παίξει σε πολλές. Είχα έναν φίλο, ο οποίος ήταν κολλητός με έναν σκηνοθέτη που έκανε τότε τις βιντεοταινίες. Και με έβαζε αυτός να παίξω στις ταινίες, είχε βρει την άκρη» σημείωσε αρχικά ο Τρύφωνας Σαμαράς.

«Μετά δεν συνέχισα. Σε μια ταινία τσακώθηκα με τον σκηνοθέτη. Με είχε ερωτευτεί η κόρη του, ενώ εγώ είχα πάει εκεί και είχα μια στενή σχέση με τον ναυαγοσώστη», σημείωσε γελώντας ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Τι έγινε όταν μαθεύτηκε

«Οπότε το έμαθε η κόρη του και έτσι χάλασε όλη η δουλειά. Ας πιώ λίγο νερό. Απογοητεύτηκε η κόρη του» αποκάλυψε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Ενώ προβάλλονταν πλάνα από τις συμμετοχές του στις βιντεοταινίες, ο Τρύφωνας Σαμαράς σχολίασε πως μάλιστα ήταν πολύ καλός.

Όταν ξεκινούσε την καριέρα του, δεν ήθελε να γίνει με τίποτα κομμωτής. Μόνο αν δεν πετύχαινε στα υπόλοιπα, θα γινόταν κομμωτής. «Και μου λέει η μάνα μου κάνε τον κομμωτή γιατί θα ψωμολυσάξεις».

Ήθελε, όπως αποκάλυψε, ιδανικά να γίνει ηθοποιός. «Έκανα μαθήματα με τον Κακογιάννη. Ψαχνόμουν πάρα πολύ. Είχα πάει μέχρι και στο πολιτικό γραφείο της Μελίνας Μερκούρη να πάρω αυτόγραφο. Πήρα το αυτόγραφο, το είχα βάλει σε μια κορνίζα και μια ωραία μέρα μου την πέταξε η μαμά μου. «Μου λέει εδώ δεν έχεις εμένα, έχεις βάλει αυτήν; Ε λέω ρε μαμά το ίδιο είναι;».

Ο Τρύφωνας Σαμαράς θυμήθηκε τις χιλιάδες οντισιόν, σημειώνοντας πως έχει παίξει με τη Ρένα Βλαχοπούλου και τον Σωτήρη Μουστάκα στην ταινία «Πάτερ Γκομένιος» του 1982.

Related posts

Ίδιος ο πατέρας του: Ο γιος της Αννίτας Πάνια μεγάλωσε και υιοθετεί την εμφάνιση και το στυλ του Καρβέλα

«Κάγκελο» η Ζέτα Μακρυπούλια: Έμεινε άφωνη με την πιο ωραία παίκτρια που πέρασε από το Ρουκ Ζουκ

Η κίνηση που εκνεύρισε την Ελένη Μενεγάκη: Τι έκανε ο Άγγελος Λάτσιος και έφερε δάκρυα στην Λάουρα