Τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε: Έτσι ήταν ο Θέμης Κανέλλος χωρίς μακιγιάζ, βαμμένα μαλλιά και νύχια

Ο Θέμης Κανέλλος ή αλλιώς Themicorn, έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο Big Brother. 2 χρόνια πριν, είχε τραβήξει τα βλέμματα πάνω του τόσο με την πληθωρική εμφάνισή του αλλά και με την προσωπικότητά του.

Πριν όμως, υιοθετήσει το στυλ της περσόνα Themicorn είχε δημιουργήσει και το δικό του κανάλι στο Youtube με την εμφάνισή του να μην θυμίζει σε τίποτα τον σημερινό Θέμη.

Η αναγνωσιμότητα μέσα από το Big Brother

Ο Θέμης Κανέλλος πιστώθηκε και την δημοσιότητα που του προσέφερε η συμμετοχή του στο Big Brother και πλέον θεωρείται ως influencer προσπαθώντας να προωθεί και το δικό του στυλ και τις ανησυχίες τους. Οι λογαριασμοί του στα social media είναι ιδιαίτερα ενεργοί και τo instagram και το tik tok, όπως μπορεί να καταλάβει κανείς από το πόσο συχνά κάνει αναρτήσεις, είναι καθημερινά εξαρτήματα της ζωής του

Το εκκεντρικό του στυλ δεν είναι κάτι που δημιουργήθηκε ξαφνικά, καθώς πριν υιοθετήσει την περσόνα του Themicorn, έκανε πολλές δοκιμές και πειραματισμούς στην εμφάνισή του.

Άλλος άνθρωπος πριν 6 χρόνια

Πριν από μία πενταετία, ο νεαρός ήταν αγνώριστος και σε τίποτα δε θύμιζε τότε κάτι από τη σημερινή του εικόνα.

Χωρίς βαρύ μακιγιάζ, χωρίς τις αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών, ψεύτικες βλεφαρίδες ή φακούς επαφής, με πολύ πιο casual ρούχα, έμοιαζε με ένα νεαρό αγόρι της διπλανής πόρτας, σε ηλικία 16 ετών.

Δείτε το video:

Related posts

Αληθινή ιστορία: Ευχαριστώ τη γυναίκα του πρώην άντρα μου, που μεσολάβησε και μας δίνει διατροφή

Κατερίνα Στανίση: «Δεν μπορώ τις πλαστικές όλες έχουν ίδιο πρόσωπο, δεν κοιτάζομαι στον καθρέφτη και λέω τι κούκλα είσαι»

Περήφανη μητέρα η Εύη Αδάμ: Έκανε πασαρέλα μαζί με την κόρη της Νεφέλη Λιβιεράτου και έκλεψαν τις εντυπώσεις