Τρισευτυχισμένη μαμά η Εβελίνα Παπούλια: Μεγάλες χαρές για την κόρη της, η σπάνια εμφάνιση μαζί με τον σύντροφό της

Η Αφροδίτη Λιάντου μαζί με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη και την μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια και πλήθος επωνύμων βρέθηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας Φόνισσα στο Παλλάς.

Το ζευγάρι των ηθοποιών κρατα σε γενικές γραμμές χαμηλούς τόνους στη σχέση του. Ενώ όπως φαίνεται αυτή όχι μόνο έχει αντέξει στον χρόνο, αλλά ανθίζει, καθώς τώρα δεν έχουν πια τα πολύωρα κοινά γυρίσματα της σειράς «Η Γη της Ελιάς».

Η κοινή έξοδος με τον σύντροφο της κόρης της

Σαν χαρακτήρες η Μυρτάλη κι ο Αλέξης άφησαν το στίγμα τους για δύο σεζόν στην δημοφιλή σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Γεωργίου. Η οποία όπως όλα δείχνουν θα πάρει το πράσινο φως και για έναν ακόμη κύκλο.

Το βράδυ της Δευτέρας 13/11, η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης έδωσαν το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Φόνισσα» με την συνοδεία της Εβελίνας Παπούλια.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη κέρδισε επάξια όλο το χειροκρότημα. Η κινηματογραφική μεταφορά του μυθοστορήματος του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη ανήκει σκηνοθετικά στην Εύα Νάθενα και η διασκευή του σεναρίου είναι της Κατερίνας Μπέη.

Η Αφροδίτη Λιάντου κι ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης σε κοινή τους συνέντευξη στο περιοδικό Hello, είχαν μιλήσει για τη σχέση τους και τη δημοσίευση των κοινών τους φωτογραφιών: «Όταν δημοσιοποιώ μια φωτογραφία, το κάνω απλώς γιατί μου αρέσει η συγκεκριμένη φωτογραφία. Δεν επιδιώκουμε προσοχή για την προσωπική μας ζωή. Δεν δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην προσοχή για την προσωπική μας ζωή. Ούτε την προκαλούμε ούτε μας ενοχλεί. Όπως ζει την σχέση του οποιοδήποτε ζευγάρι, έτσι τη ζούμε κι εμείς: απλά, φυσικά και όμορφα», είχαν περιγράψει από κοινού.

Related posts

Τεράστια ανατροπή στον τελικό: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής της Eurovision

“Βγάλτε την νικήτρια, τέλος”: Η Μαρίνα Σάττι «έφερε εξάρες» με το Ζάρι και ξεσήκωσε τη σκηνή του Μάλμε

“Μαθαίνουμε τα βασικά”: Ξετρελαμένη με τον 1 έτους γιο της η Ελένη Φουρέιρα, δείχνει τα.. κατορθώματά του