Τρισευτυχισμένος Ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος:Γέννησε η Ιωάννα Σιαμπάνη – Οι πρώτες φωτογραφίες με το νεογέννητο

Ιωάννα Σιαμπάνη: Η νεαρή influencer πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με τον αγαπημένο της. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το περασμένο έτος και φέτος καλωσόρισαν στον κόσμο το μωράκι τους , με την ίδια να αναρτά μια φωτογραφία με το βρέφος τους.

Ιωάννα Σιαμπάνη: Πώς ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Η Ιωάννα Σιαμπάνη δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο ευτυχισμένη, καθώς έγινε για πρώτη φορά μητέρα! Η γνωστή Influncer και επιχειρηματίας και ο σύζυγός της Τζίμης Σταθοκωστόπουλος υποδέχτηκαν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι κάτι που αποκάλυψε η ίδια μέσω μιας σειράς φωτογραφιών που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram, το μεσημέρι της Τετάρτης 5/10.
Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το περασμένο καλοκαίρι στο Καβούρι και σήμερα επισφράγισαν τον έρωτά τους με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Όπως έχουν αποκαλύψει ο γιος τους θα πάρει το όνομα Φώτης από τον πατέρα του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου. Η Ιωάννα Σιαμπάνη είχε αποκαλύψει στο περιοδικό OK! πώς μαρτύρησε την εγκυμοσύνη της στον σύντροφό της: «Ήταν του Αγίου Βαλεντίνου και είχα πάρει ένα τεστ εγκυμοσύνης. Ο Τζίμης κοιμόταν και πήγα και τον ξύπνησα. «Αγάπη μου το τεστ βγήκε θετικό» του είπα, καθώς τον ξυπνούσα».

Ιωάννα Σιαμπάνη: Η ανάρτησή της από το μαιευτήριο

Related posts

Αυτό δεν ξανάγινε στα 4 χρόνια που παίζει στο Mega – Τα έχασε ο Αδέκαστος

Βαμμένα ροζ μαλλιά και πολλά μούσια, άλλαξε επάγγελμα: Πως είναι σήμερα ο «Χλαπάτσας» 29 χρόνια μετά το τέλος της αγαπημένης σειράς

«Θα σας δείξω εγώ…»: Η θρυλική ατάκα της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά» ξανά ζωντανεύει 29 χρόνια μετά με τον «Χλαπάτσα»