Τριαντάφυλλος: «Είναι στο χέρι τους αν θέλουν ένα Survivor με μένα μέσα και νούμερα πάνω από 60%»

Ο γνωστός τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor Τριαντάφυλλος απασχόλησε έντονα τα προηγούμενα χρόνια την ελληνική τηλεόραση με τη συμμετοχή του στο πολυσυζητημένο ριάλιτι επιβίωσης και μία από τις προηγούμενες μέρες βρέθηκε στα κεντρικά γραφεία μαζί με τον δικηγόρο του για να συζητήσει για το Survivor All Star.

Οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου και του δικηγόρου του

Ο δικηγόρος άφησε τη δική του αιχμή για τις συζητήσεις και την ανταπόκριση της εταιρείας, στις κάμερες που τους συνάντησαν έξω από τα γραφεία: «Ήρθαμε για να συζητήσουμε. Αντί να ασχολούμαστε με τον Τριαντάφυλλο μήπως να ασχολούμαστε με το πώς ωφελούνται οι άλλοι από τον Τριαντάφυλλο; Είναι στο χέρι της Acun να αποφασίσει αν θέλει ένα Survivor με έναν Τριαντάφυλλο μέσα και νούμερα πάνω από 60%».

Ο τραγουδιστής είπε: «Ήρθα να πιω έναν καφέ. Όταν χάνει ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι πλάκα; Ήμουν στα αγωνίσματα, δεν έχω υπογράψει. Είναι θέμα οικογενειακό και προσωπικό. Μακάρι να πάει ο Ντάνος. Εγώ έφευγα από τα αγωνίσματα και μου λέει ο Κώστας πως περιμένει 1,5 χρόνο την ρεβάνς» είπε. «Ήταν κι εκεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Περικλής και η Μελίνα. Εμπιστοσύνη δεν έχω σε κανέναν, μόνο στον Σάκη, την Μαριαλένα και τον Αλέξη», συμπλήρωσε

Related posts

“Ξεκινάμε αύριο!” Το ενθαρρυντικό σημάδι για την πορεία της Κέιτ Μίντλετον

Πετρόχτιστη πισίνα με θέα τη θάλασσα: Η Βασιλική Τρουφάκου ποζάρει με την κοιλιά στο στόμα και μπικίνι

Αν πήγαινε GNTM με αυτό θα την έδιωχναν: Την Ειρήνη Καζαριάν σήμερα δεν θα την αναγνώριζε ούτε η Καγιά