Τρέμει όποιος την πειράξει: Η Λένα Δροσάκη ποζάρει στο καρναβάλι με τους τρεις αδερφούς της, φύλακες αγγέλους της

Η Λένα Δροσάκη πήγε στην Πάτρα για να διασκεδάσει στο καρναβάλι.Περισσότεροι από 60.000 καρναβαλιστές συμμετέχουν στο φετινό πατρινό καρναβάλι, ενώ η πόλη κατακλύζεται από επισκέπτες. Η ηθοποιός Λένα Δροσάκη πήγε στην Πάτρα για το πατρινό καρναβάλι και δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram.

H Πάτρα ζει σε έντονους και αμείωτους ρυθμούς του καρναβαλιού, με χιλιάδες καρναβαλιστές και επισκέπτες να απολαμβάνουν τη γιορτή της Πάτρας που θα διαρκέσει μέχρι και το βράδυ της Κυριακής, που θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης και το κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου.

Η Λένα Δροσάκη διασκέδασε στο πατρινό καρναβάλι

Η Λένα Δροσάκη πήγε στον γνωστό «κόκκινο χορό», ένα από τα πιο επιτυχημένα πάρτι του πατρινού καρναβαλιού, που κάθε χρόνο ανεβάζει τη διάθεσή στο κόκκινο. Ο «Κόκκινος χορός» είναι εμβληματικός για την Πάτρα και όλοι είναι ντυμένοι στα κόκκινα. Ο κόσμος χορεύει ξέφρενα πίνοντας ρούμι Bacardi, ενώ η μουσική σε συνδυασμό με το κόκκινο χρώμα δημιουργεί ένα μοναδικό σκηνικό.

Η Λένα Δροσάκη διασκέδασε με τους τρεις αδελφούς της στον «κόκκινο χορό» και δημοσίευσε μία φωτογραφία της στο προφίλ της στο Instagram όπου φοράει ένα κόκκινο μίνι φόρεμα και κόκκινο κραγιόν. Η ηθοποιός φαίνεται να πέρασε τέλεια αν κρίνουμε από το χαμόγελό της.

Δείτε την ηθοποιό με τα τρία αδέλφια της:

Related posts

“Πρόβλημα στον εγκέφαλο” Η πληρωμένη απάντηση του Λιάγκα στη Νάνσυ Αντωνίου και τον Αρναούτογλου

“Βλέπεις το σαρδόνιο χαμόγελό μου;” Ανακοίνωσε τα ευχάριστα ο Σάκης Τανιμανίδης και όλοι του εύχονται με το καλό

“Αυτή η γυναίκα ερμηνεύει με τα μάτια” Αποθέωση για τη Μαρία Καβογιάννη στον 2ο κύκλο του Maestro