Τρελάθηκε η δόλια μάνα: Η ριψοκίνδυνη δραστηριότητα του Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον γιο του στο Μεξικό

Στο Μεξικό συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις διακοπές τους η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, Πάρη.

Τρελάθηκε η δόλια μάνα:

Η γνωστή influencer και ο παρουσιαστής ταξίδεψαν στην Tulum για να αποχαιρετήσουν το 2023 με τον πιο όμορφο τρόπο, αφού ήταν μια ξεχωριστή χρονιά για εκείνους, αφού ήρθε στον κόσμο ο γιος τους.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φαίνεται πως έχουν ενθουσιαστεί με το μέρος που βρίσκονται, καθώς εκεί είναι καλοκαίρι και έτσι περνούν ξέγνοιαστες στιγμές, χαλαρώνοντας κάτω από τον ήλιο και κάνοντας τις βουτιές τους.

Από αυτό το ταξίδι δεν λείπουν και οι κάπως επικίνδυνες δραστηριότητες, στις οποίες μάλιστα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη δεν διστάζουν να πάρουν και τον γιο τους.

Η Ιωάννα Τούνη το απόγευμα της Τρίτης 2/1 δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο βλέπουμε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να κατεβαίνει μια σκάλα μέσα σε μια στενή σπηλιά, έχοντας στην πλάτη τον γιο τους.

Στο βίντεο μάλιστα, η γνωστή influencer ακούγεται να λέει: «Πρόνοια, γεια σου πρόνοια. Με συγχωρείτε για το black χιούμορ μου».

Related posts

Υγρή και με χρωματιστή πετσέτα: Η Βίσση άπλωσε το κορμί της για το πρώτο μπάνιο της σεζόν και αποθεώθηκε

Με αρβύλες και μάγκικο μπεγλέρι στο χέρι: Όλες γύρισαν να δουν τον Μπισμπίκη που περνούσε από το κέντρο χωρίς τη Βανδή

«Δεν μπορώ να το πιστέψω»: Συντετριμμένος ο πατέρας του 31χρονου αστυνομικού που σκοτwθnκε στο Πασαλιμάνι