Τρέλανε τους Ευρωπαίους η Σάττι: Το έξυπνο τρικ του Φωκά πάνω στην σκηνή που κάνει όλο το στάδιο να σείεται

Ο σχεδιασμός σκηνικής παρουσίας και η χορογραφία που επιμελήθηκε ο Φώκας Ευαγγελινός για την ερμηνεία του τραγουδιού «Ζάρι» από τη Μαρίνα Σάττι προσδοκούνταν με ανυπομονησία από τους παρατηρητές κατά τη διάρκεια των πρόβων.

Το επίσημο προφίλ της Eurovision στο Instagram προέβαλε μια πρώτηεπίσημη γεύση του τι πρόκειται να παρουσιάσει η Ελληνίδα τραγουδίστρια και οι συνεργάτες της στη σκηνή του δεύτερου ημιτελικού στο Μάλμε. Μέσω ανάρτησης στο Instagram του Eurovisionert, κοινοποιήθηκαν 30 δευτερόλεπτα από τη δεύτερη επίσημη πρόβα της Μαρίνας Σάττι, όπου παρατηρούμε τους τέσσερις χορευτές της, τρεις άνδρες και μία γυναίκα, να συνδυάζονται καλλιτεχνικά με το φωνητικό της κομμάτι, δημιουργώντας μία ενότητα, με την προσθήκη ενός κομψού κόλπου που προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον στους θεατές.

Η Μαρίνα Σάττι και οι συνοδοιπόροι της αποσπούν ένα μαντήλι από τα παπούτσια τους, σημάδεψαν την αλλαγή στη χορογραφία και το βίντεο διακόπτεται σε αυτό το σημείο, δημιουργώντας προσδοκίες για περαιτέρω εξελίξεις κατά τη διάρκεια της τριλεπτούς παράστασης της Μαρίνας στη σκηνή.

Επιπλέον, το μαντήλι κατέστη ορατό και στο οπτικό υλικό που κατέγραψε η Μαρίνα Σάττι κατά την ανταλλαγή απόψεων με την πρώην νικήτρια του διαγωνισμού, την Κοντσίτα.

Related posts

Μαρινιέρα όπως οι γαλαζοαίματες: Η Σία Κοσιώνη έβαλε αυτό το φόρεμα και έσβησε τις Γαλλίδες

Μαλλί σαν τη Μαρία Σολωμού: Τη Μαρίνα Σάττι στα 19 της δεν θα τη γνώριζε ούτε ο σύντροφός της

“Έξυπνος ο Λιάγκας” Τον παραδέχθηκε μεχρι και ο Μάνεσης, αποθεώθηκε με αυτό που έκανε