Τρεις γενιές μαζί: Η σπάνια φωτογραφία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μαζί με την μητέρα και την κόρη του

Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου με τον πατέρα της, Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τη γιαγιά της, από την οποία πήρε το όνομά της, παραβρέθηκαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο, από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, προχθές, Τετάρτη.

Ειδικότερα, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργάνωσε μεγάλη εκδήλωση, σε ανάμνηση της ημερομηνίας γέννησης του μεγάλου ακτιβιστή, ιδεολόγου και ιδρυτή του Ερυθρού Σταυρού, Ερρίκου Ντυνάν.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε η μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου για το φιλανθρωπικό, κοινωνικό και ανθρωπιστικό του έργο, με την Ανώτερη Τιμητική Διάκριση του Χρυσού Σταυρού, μετά χρυσού κλάδου Δάφνης.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού στο Μπάσκετ και βιομήχανος είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Μαροσούλη και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τη Δέσποινα και τον Παύλο.

Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου έκλεψε την παράσταση

Η κόρη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου επέλεξε ένα πράσινο εφαρμοστό midi φόρεμα με cut out και ιδιαίτερη λεπτομέρεια, το οποίο αναδείκνυε το καλλίγραμμο κορμί της και το συνδύασε με πέδιλα.

Related posts

Το «Ζάρι» γίνεται διεθνές και ιδού η πρώτη αντιγραφή: Έξαλλη η Μαρίνα Σάττι με την κλοπή – Στο πλευρό της η Δρούτσα

Άφησε γένια, άσπρισαν τα μαλλιά του και δηλώνει ερωτευμένος: Πως είναι σήμερα ο “Μάκης”, 15 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Εκείνος με σμόκιν, εκείνη με υπερπαραγωγή φόρεμα: Δούκισσα Νομικού και Δημήτρης Θεοδωρίδης σαν χολιγουντιανό ζευγάρι στις Κάννες